+359 878 57 39 01

Блог

Започна новият сезон на Гласът на България!

Няма коментари

На 18 февруари стартира петият сезон на „Гласът на България“ по bTV!

След много вълнуващ първи епизод сякаш нямахме търпение да видим втория, за да можем да се насладим на нашите таланти, без които предаването определено нямаше да е толкова разнообразно, емоционално и огнено.

Желанието на Иван Лечев и Поли Генова да се появи участник, който „да ги удари по главите“, също се сбъдна тази неделя, когато на сцената нежната и крехка участничка Вики реши „да се позабавлява“, изпълнявайки новия хит на Тейлър Суифт „Look what you made me do“ в хеви метъл вариант. Интерпретацията й беше посрещната с шок от Камелия и Графа, а Поли през цялото време се криеше в стола си и коментираше, че Вики е способна да озвучава филми на ужасите. Единствено Иван Лечев се оказа безстрашен и натисна бутона, за да я пожелае в отбора си.

 

Тази година на сцената на Гласът на България се качи и магичната Виктория Динкова. След изключително емоционално и разтърсващо изпълнение на песента Crazy на музикалната колаборация Gnarls Barkley, Вики за пореден път ни показа, че когато душата пее, комуникацията преминава на едно много по – високо ниво. Вики призна, че успява да оцелее благодарение на музиката, която й дава сили да лекува травмите от детството си и да поиска едно по-хубаво бъдеще за себе си. Избра да продължи напред в шоуто в отбора на Поли Генова.

 

Оставете коментар: