+359 878 57 39 01

Блог

bobby

Музикално Продуциране с TROMBOBBY

Няма коментари

Божидар Василев – TromBobby, познато лице, виждали сте го с тромбон в ръка, да ви пуска страшни парчета или да разцъква на Ableton Live Controller такива яки неща, че на следващия ден имате мускулна треска на врата. Една от най – дейните фигури в българската музика с иновативното си, свежо мислене и специфично усещане за музика.

В случай че ви е убегнало, Божидар Василев TromBobby също е композитор, музикален продуцент и аранжор. Завършва НМУ „Л. Пипков“ и е приет в Conservatorium van Amsterdam със специалност „джаз тромбон“. В България го връща бандата Southwick и реализират дебютния си албум „Flesh & Funk“. Записва с Ангел Заберски, Христо Йоцов, Прея, Рут Колева, Белослава, Петя Данкова, Графа и мнооого други. В момента работи върху предстоящите албуми на SouthWick и Ангел Заберски Big Band, както и по дебютния албум на експерименталната банда DAYO.

Тук при нас обаче се прокрадва с друга мисия – да предаде нататък.
Съвместно с Voice Academy, TromBobby предоставя възможността да развиете и обогатите уменията си в:

Songwriting
Ableton Live
Аудио дизайн
Аранжимент
Миксиране

Обучението се провежда под формата на индивидуални уроци, като най-добър вариант да се обърне внимание на конкретно развитие в желаната посока. Заниманията са предназначени за всички, които имат желание и мотивация. Независимо от нивото ви, ще можете да разширите и задълбочите познанията си в различни аспекти на музикалната продукция и реализацията ѝ.
За щастие разполагате с цялата база и изявени преподаватели на Voice Academy и винаги бихте могли да допълните обучението си с помощни занимания като:

Пеене, интерпретация и импровизация
Солфеж, хармония и музикална теория
Пиано
Китара
Барабани
Тромбон
Текстописане
Музикален Бизнес

За повече информация се обадете на телефон 0878573901 и заповядайте на индивидуална среща с TromBobby!
Ще имате възможността да получите отговор на всички ваши въпроси, които вълнуват музикалната ви душа.

Оставете коментар: