+359 878 57 39 01

Преподаватели

Николета Спасова

Музиката, това е животът, призванието и съдбата ми. Целият ми съзнателен живот е свързан с нея. Тя единствена е способна да ме накара да режисирам света в друга по-добра паралелна реалност.
Музиката е най-добрият ми учител и най-верният ми приятел. Най-вдъхновяващи и запомнящи се моменти в живота ми са именно тези, в които аз самата изпълнявам дадено музикално произведение. Тогава съм способна да излея душата си и да превърна цялото си същество в най-добрия музикален инструмент.

Николета Славова е любимият преподавател на малките звезди между 4 и 6г. във Voice Academy. Завършва основното си образование в 74 СОУ „Гоце Делчев“ в профилирана музикална паралелка със специалност акордеон. Средното си образование завършва в НМУ „Любомир Пипков“ с придобита трета степен на професионална квалификация – музикант – вокалист. А висшето си образование  завършва в НМА „Проф.Панчо Владигеров“ със специалност оперно пеене.
Занимава се активно с пеене от дете като член на ВС „Индиго“ и етно – джаз формация „Индиго кламер“. Има множество участия в телевизионни предавания, концерти, фестивали и конкурси.