+359 878 57 39 01

Преподаватели

Камелия Данкова

 

Вярвам в потенциала и силата на децата и в отговорността на родители и учители за пълноценното му осъществяване. Убедена съм, че само човек, който познава и приема себе си може да бъде полезен на децата, затова не спирам в стремежа си за израстване. 

 

Камелия Данкова е дългогодишен музикален педагог, композитор, създател и ръководител на ВС „Индиго“- носител на редица национални и международни награди от конкурси и фестивали.

Завършила е Естрадния Факултет на Държавната музикална академия със специалност „Акордеон”, Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив. Интересът свързан със себепознанието и умението да обичаме себе си я провокира да завърши магистърска програма “Артистично-психо социални практики“ към НБУ. Завършва обучителни програми по „Ненасилствена комуникация“ и „Добродетели“. Участва в редица семинари в системата Шулверк на Карл Орф, музикотерапия, “Готини родители“, духовни школи и др. Натрупаният изпълнителски опит и любовта към децата я карат рано да направи избор да се посвети на музикалното обучение на най-малките.