+359 878 57 39 01

Блог

МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА – ВТОРА ЧАСТ

Няма коментари

Имаме си НОВИНА!
През последните 9 години Voice Academy усилено работи по своята модерна образователна система и резултатите са налице. След изключителния успех на първия по рода си учебник в България по „Музикална теория и практика“ на любимата ни Снежана Бахчеванова, който излезе миналата година, сега е ред да посрещнем у дома си и „Музикална теория и практика “ – ВТОРА ЧАСТ!
Щастието е неописуемо, а мечтата за един нов вид музикално образование, все по-близка.

Можете да закупите нашите учебници и учебни материали ТУК

ВИДЕО: Музикална Теория и Практика – втора част от Снежана Бахчеванова

Music-Theory-And-Practice-Part-Two-Print (1)

Нов епизод на свежото предаване Generation Z

Няма коментари

Иииииии… епизод 4 на ДИГИТАЛНИЯ ОАЗИС Generation Z е вече тук!    

Тъй като много последователи ни пишат и искат да знаят какво е да си влогър и как да започнеш, решихме да разгърнем точно тази тема. В епизода можеш да разбереш кои функции направиха Canon Bulgaria EOS M50 най-използвания апарат сред влогърите тази година и да се запознаеш (ако все още не си) с мега сладките гости, с които си побъбри Яна. С голям кеф поканихме PRO-тата Андреа Банда Банда и Крис Захариев , които ще те запознаят отблизо с творческия процес зад камера и ще споделят може ли влогърството да бъде професия.

42956020_10155692576861651_4094427159756537856_o

ЧЕСТИТ 9-ти РОЖДЕН ДЕН VOICE ACADEMY!

Няма коментари

В първия ден от октомври празнувахме няколко неща, освен рождения ден на Voice Academy – музиката, любовта и приятелството. Всяко едно от тях изпълва душите ни с абсолютно чисто и неизмеримо детско щастие. Трудно ни е да съберем вчерашните ултра незабравими преживявания в няколко реда и заради това просто ще оставим кадрите да говорят. Благодарим на всички без, които тези емоции нямаше да се родят. Във Voice Academy са събрани частици от децата, които живеят във всеки един от нас и именно поради тази причина къщурката ни е толкова вълшебна и шарена.

МАРГАРИТКА и Voice Academy в НОВ ПРОЕКТ

Няма коментари

7️⃣ 8️⃣ 9️⃣
Цифрите броим с песен ☺️

Малките будители Матей, Ани, Миa и Ема от Voice Academy записаха тази чисто нова песничка за цифрите заедно с очарователната Виктория Терзийска от Мастило и сега не можем да спрем да си я пеееееем.

Благодарим на Маргаритка за поканата и прекрасния проект.

Ляляляляляляля.

СТАРТИРА НАЙ-НОВАТА НИ ОНЛАЙН РУБРИКА – GENERATION Z

Няма коментари

Една от целите на Voice Academy, освен професионалното музикално образование, е да предлагаме на учениците и последователите си съдържание, което може да бъде не само интересно и забавно, но също така полезно и образователно. Пример за това е една от любимите ни онлайн рубрики „Чуй Гласа На…“. В нея срещаме зрителите с популярни личности, вече затвърдили своето име на българската музикална сцена. Те разказват повече за различните аспекти от работата си и как един професионалист може, с много труд и постоянство, да опровергае думите „Музикант къща не храни“.

Преди да ти споделим малко повече за най-новата ни рубрика, чието лице е Яна Янчева, ще те запознаем с Генерация Z или така нареченото Gen Z. Поколението включва младежи родени между 1995 и 2015г., за които се твърди, че приемат света по съвсем различен начин. Характерно за тях е усещането за свобода и желанието за професионална ориентация и развитие на по-ранна възраст. Именно поради тази причина екипът на Voice Academy създаде, може би новият ни най-любим проект, GENERATION Z. Водеща на предаването е Яна Янчева, която учи и преподава пеене. В Gen Z се говори малко по-професионално за музика, готини места, на които можем да я слушаме и готини хора, от които можем да се поучим.
Ние знаем колко много въпроси се въртят в главата на един прохождащ артист и в тази рубрика искаме да отговорим на повечето от тях. Първите три епизода са вече в онлайн пространството, в тях ще научиш повече за изкуството в световен мащаб, Spotify, новите български музикални проекти и… за да не ти разкриваме прекалено много, ще те оставим сам да разбереш защо тази онлайн екстраваганца е един от новите ни „любимци“.