+359 878 57 39 01

Блог

Preyah&Ani

Чаровната Прея и приказната Ани от Voice Academy в новия епизод на „Чуй Гласа На…“

Няма коментари

Има артисти, които те пленяват с излъчване, искрено отношение и природен талант. Те впечатляват с бушуваща страст към музиката и тяхното непримиримо желание да се развиват всеки ден. За израставането си те работят постоянно и така успяват да реализират една по една своите цели и мечти.

Такава личност е и Прея – изпълнител, част от водещия лейбъл Монте Мюзик. Усмихнатата R&B/соул/поп дама уверено гради име на българската сцена и се готви неуморно за следващите вълнуващи стъпки в своята кариера. Именно с Прея те срещаме в новия епизод на „Чуй Гласа На…“ – предаването на Voice Academy, представящо личния – понякога сериозен, понякога забавен, свят на популярни български артист-изпълнители.

Един от най-верните фенове на Прея е Ани. Тя е само на 6 години и е приказно музикално дарование в програмата на Voice Academy – „Malcho Voice“. На какво се учат Прея и Ани, каква е тяхната малка тайна, сгушена в едно ритмично яйце и още любопитни мигове от историята на слънчевата изпълнителка, можеш да видиш в това видео. Приятно гледане :)

20171021_091000-01-01

Богатият свят на Селма Лински

Няма коментари

Селма е всестранно интересна личност, богата на вълнуващи преживявания сред постоянно редуващите се пейзажи на киното, фотографията и музиката. Всъщност голямата й любов е точно тя, облечена в джаз акорди, импровизирани пиеси, музикотерапия, солфеж и пиано.

Учениците във Voice Academy я познават добре точно в тази й светлина – като внимателен, изслушващ и разбиращ преподавател, търсещ заедно с тях пътя към музикалното съвършенство. “Винаги ме интересува къде иска да отиде в музикално отношение моят ученик. И според това как се възприема той самия, аз му помагам с инструментите, с които разполагам. Вярвам, че подходът към децата винаги трябва да бъде индивидуален.”.

Именно тази философия свързва Селма и Voice Academy преди малко повече от година. Тогава, към края на един от кино проектите с нейно участие, тя се оглежда за следващото предизвикателство в живота си. Един ден попада на официалния сайт на водещото частно музикално училище. Запознава се с Петя Данкова и Снежана Бахчеванова и още от първите им думи осъзнава, че това място е различно. През смях разказва: “Когато на интервюто Петя и Снежи ме попитаха защо съм избрала да дойда точно във Voice Academy, аз искрено им отговорих: “Защото тук не ми мирише на музикалното училище!”.

Селма е привлечена от практичността на образованието, от факта, че във Voice Academy се избягват темите, които не са полезни за учениците. “Тук всеки следващ урок е стъпка напред за ученика. Следва се модерна образователна музикална програма, съобразена с новите методи за преподаване на музикална теория и практика, пиано, пеене, китара, текстопис, музикален бизнес и продуцентство.”

Преди всичко останало за Селма музиката е универсален език, Прочетете повече »

Tony

Винаги модерната Тони е новият преподавател във Voice Academy

Няма коментари

Помните ли онзи мистичен електро звук от началото на 2000-те години и приказният глас, почти хипнотизирано пеещ рефрена: “Може би любовта ми те плаши, а може би ти си избягал от нея щом близо си бил и преди…”?  Тези пленяващи вокали са на поп изпълнителката Тони, която с радост ти представяме като новия преподавател по пеене във Voice Academy.

От днес страхотният артист, която предполагаме е любопитно да знаеш е завършила Натфиз със специалност “Мюзикъл”,  вече е част от екипа на любимото ти музикално училище. Сигурни сме, че заедно с нея ни предстоят още много вълнуващи приключения. А съвсем скоро ти обещаваме лична среща с нея, в която тя Прочетете повече »

Част втора на „Чуй Гласа На…“ с Ангел Ковачев feat. Яна Янчева

Няма коментари

Ето, че дойде време за продължението на историята на Ангел Ковачев – един от най-характерните артист-изпълнители по тези ширини в последните години. В новия епизод на предаването “Чуй Гласа На…” – авторска продукция на Voice Academy, ще научиш повече за вълнуващото приключение на младия артист започнал като музикант “на шапка” , минал през неочакваната популярност на TV формат и осъзнаващ, че е време да покаже себе си като независим изпълнител.

Вдъхновяващ и истински, разказът е украсен от акустично изпълнение на актуалния видео-сингъл на Ангел – “Небесен”. В този грууви пърформанс ще чуеш и прекрасната Яна Янчева - артист-изпълнител в програмата Master Class на Voice Academy. Очаквайте съвсем скоро още новини от Яна, както разбира се и следващите серии на “Чуй Гласа На…”. Обещаваме ви усмивки и отлично музикално настроение.

До скоро и приятно гледане :)

sddefault

Новият епизод на „Чуй Гласа На…“ е с Ангел Ковачев

Няма коментари

Тази седмица в “Чуй Гласа На…” – новата поредица на Voice Academy, отново се промъкваме съвсем добронамерено зад кулисите. Причината е ясна. Имаме искрена среща с Ангел Ковачев – артист-изпълнител, текстописец и все по-уверен музикален продуцент.

Какво дете е бил той – ангелче или съвсем не, с какви щуротии се е забавлявал в училище, къде и как са сближили с музиката, и изобщо какво си спомня за своето детство – виж и чуй в това видео. А съвсем скоро историята ще има и своето продължение. При това с вдъхновяващо включване на един от артист-изпълнителите в програмата ни Master Class!