+359 878 57 39 01

Книжарница

Ако желаете да закупите учебниците на Voice Academy, моля свържете се с нас като натиснете тук или на телефон +359 878 57 39 01
МТП bundle

Иновативната система – Музикална Теория и Практика.

96.00 лв.

1. Учебник „Музикална теория и практика“ – първа част
2. Учебник „Музикална теория и практика“ – втора част
3. Учебно помагало „4×4 Едногласни солфежи“ – 72 нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност.
4. Учебно помагало „4×4 Двугласни солфежи“ – 72 нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност..

Автор на „Музикална теория и практика“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.Тя се обръща към читателите с думите: „Музиката е общуване и е цяла вселена от мелодии, традиции, жанрове и символи. С този учебник пътят ти през нея ще бъде лек и забавен!“.

  muzikalna teoria chast 1

Учебник „Музикална теория и практика“ – първа част

45.00 лв.

Този практически учебник по солфеж ще ви въведе в музикална система за начинаещи – любопитни да научат основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Учебникът е полезен и за напреднали, които искат да си припомнят и систематизират своите знания в областта на музикалното изкуство. „Музикална теория и практика“ – първа част е подходящ за всяка възраст: за онези които пеят или свирят на музикален инструмент, за преподаватели по музика в специализирани учебни заведения и дори за хора, които имат желание само да изучават музикална теория.Учебникът е съставен от 18 теми, подредени в съответните рубрики: „Пътеводител“, „Теория“, „Знаете ли, че“, „Любопитно“, „Речник“, „Въпрос“. Следват „Упражнения“ и „Задачи“, и в края на всяка тема – „Музикознание“, което обобщава или допълва съдържанието по темата.

Автор на „Музикална теория и практика“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.Тя се обръща към читателите с думите: „Музиката е общуване и е цяла вселена от мелодии, традиции, жанрове и символи. С този учебник пътят ти през нея ще бъде лек и забавен!“.


  muzikalna teoria chast 1

Учебник „Музикална теория и практика“ – втора част

45.00 лв.

“Музикална теория и практика – втора част” е продължение на идеята, че в музикалното развитие и усъвършенстване голяма роля играе процесът на общуване и взаимодействие между учител-ученик. Това не е самоучител. Сложността и разнообразния тип задачи предполага ученикът да използва придобитите знания и умения от учебника “Музикална теория и практика – първа част”. Подходящ е за всяка възраст, за тези, които искат да се занимават професионално с музика, и за любители-музиканти. Той е и стъпка към следващ етап от музикалното образование за онези ученици, които желаят да създават своя музика. Това може да откриете в учебник по “Мелодия и Хармония”.

„Музикална теория и практика – втора част“ съдържа 14 теми, които са подредени в 9 рубрики. Всяка тема започва с “Пътеводител”, където има обобщение на целите, които си поставят, както учителят, така и ученикът. За постигането им е даден примерен и подробен план на урока. Разбира се, той е насочващ и може да бъде променен и съобразен с изискванията за индивидуален подход в учебния процес.

Следва рубриката “Теория”, в която се набляга на най-важното в “Знаете ли, че”. Тук ролята на учителя е водеща, като той се стреми да представи музикалната теория и практика като логична, красива и полезна. Интересното и забавното е в “Любопитно”, а за любознателните има и “Речник”. Рубриката “Въпрос” не е задължителна, но пък провокира ученика със свои думи да разкаже своя музикален опит или да потърси самостоятелно информация (отговор).

Една тема най-често има много задачи и упражнения, които могат да се използват, както в урока, така и за самостоятелна подготовка. Включените игри в новата рубрика “Забавно” имат за цел в по-различна форма да се проверят знанията и да се даде възможност за изява на творческия потенциал на ученика. Всяка тема завършва с “Музикознание”, което е обобщение на дадения материал или нейно допълнение.

Автор на „Музикална теория и практика“ е Снежана Бахчеванова


  Textopis Voice Academy

Учебник „Текстопис – Как да напишем текст за песен“

30.00 лв.

Това е първият български учебник по „Текстопис“. Ако имате желание да се развивате като професионален автор на текстове на музикални произведения или сте музикант, който има желание да подобри качествата си на текстописец, този учебник ще ви помогне да се справите с „предизвикателството на белия лист“. В „Текстопис“ ще намерите различни инструменти, техники и предложения за това как да подобрите и систематизирате подхода си към писането на текстове. При това по начин, който ще ви е едновременно полезен и забавен.

Автор на учебника е Светослав Сотиров – преподавател по „Текстопис“ и „Музикален бизнес“ в музикалното училище Voice Academy. За причината да състави този учебник той споделя: „Желанието ми е в нашата мила родина да се работи все по-професионално и текстописанието да не прави изключение. Мисля, че е крайно време да сложим началото на един по-структуриран и подлежащ на оценка и развитие подход, а и защо не да получим по-предвидими и по-качествени резултати в работата ни по текстове на песни.“


  Ednoglasni solfeji Voice Academy

Учебно помагало „4×4 Едногласни солфежи“

15.00 лв.

Това учебно помагало представлява книга от 72 едногласни нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност. Учебникът е подходящ, както за начинаещи и напреднали ученици по пеене и солфеж, така и за техните преподаватели.

Автор на „4×4 Едногласни солфежи“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.


  dvuglasni solfeji Voice Academy

Учебно помагало „4×4 Двугласни солфежи“

15.00 лв.

Това учебно помагало представлява книга от 72 двугласни нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност. Подходящ, както за начинаещи и напреднали ученици по пеене и солфеж, така и за техните преподаватели.

Автор на „4×4 Двугласни солфежи“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.

Доставки и цени:

- Доставките на територията на Р. България се извършват чрез фирма “Еконт Експрес“ до вратата на клиента или до офис на „Еконт Експрес“.

Срок на доставка:
- Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен чрез email или по телефона.

Цени на доставка:
- до офис на Еконт – 3,60 лв.
- до адрес – 4,70 лв

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на пратката от фирма „Еконт Експрес“. При доставка на пратката трябва да заплатите дължимата сума в брой на куриера. Всички пратки се изпращат с възможност за преглед преди заплащане. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Оставете коментар: