+359 878 57 39 01

Книжарница

  muzikalna teoria chast 1

Учебник „Музикална теория и практика“ – първа част

45.00 лв.

Този практически учебник по солфеж ще ви въведе в музикална система за начинаещи – любопитни да научат основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Учебникът е полезен и за напреднали, които искат да си припомнят и систематизират своите знания в областта на музикалното изкуство. „Музикална теория и практика“ – първа част е подходящ за всяка възраст: за онези които пеят или свирят на музикален инструмент, за преподаватели по музика в специализирани учебни заведения и дори за хора, които имат желание само да изучават музикална теория.Учебникът е съставен от 18 теми, подредени в съответните рубрики: „Пътеводител“, „Теория“, „Знаете ли, че“, „Любопитно“, „Речник“, „Въпрос“. Следват „Упражнения“ и „Задачи“, и в края на всяка тема – „Музикознание“, което обобщава или допълва съдържанието по темата.

Автор на „Музикална теория и практика“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.Тя се обръща към читателите с думите: „Музиката е общуване и е цяла вселена от мелодии, традиции, жанрове и символи. С този учебник пътят ти през нея ще бъде лек и забавен!“.


  Textopis Voice Academy

Учебник „Текстопис – Как да напишем текст за песен“

30.00 лв.

Това е първият български учебник по „Текстопис“. Ако имате желание да се развивате като професионален автор на текстове на музикални произведения или сте музикант, който има желание да подобри качествата си на текстописец, този учебник ще ви помогне да се справите с „предизвикателството на белия лист“. В „Текстопис“ ще намерите различни инструменти, техники и предложения за това как да подобрите и систематизирате подхода си към писането на текстове. При това по начин, който ще ви е едновременно полезен и забавен.

Автор на учебника е Светослав Сотиров – преподавател по „Текстопис“ и „Музикален бизнес“ в музикалното училище Voice Academy. За причината да състави този учебник той споделя: „Желанието ми е в нашата мила родина да се работи все по-професионално и текстописанието да не прави изключение. Мисля, че е крайно време да сложим началото на един по-структуриран и подлежащ на оценка и развитие подход, а и защо не да получим по-предвидими и по-качествени резултати в работата ни по текстове на песни.“


  Ednoglasni solfeji Voice Academy

Учебно помагало „4×4 Едногласни солфежи“

15.00 лв.

Това учебно помагало представлява книга от 72 едногласни нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност. Учебникът е подходящ, както за начинаещи и напреднали ученици по пеене и солфеж, така и за техните преподаватели.

Автор на „4×4 Едногласни солфежи“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.


  dvuglasni solfeji Voice Academy

Учебно помагало „4×4 Двугласни солфежи“

15.00 лв.

Това учебно помагало представлява книга от 72 двугласни нотни примера в тоналности до 4 знака в 4 части с различно ниво на трудност. Подходящ, както за начинаещи и напреднали ученици по пеене и солфеж, така и за техните преподаватели.

Автор на „4×4 Двугласни солфежи“ е Снежана Бахчеванова – преподавател по пиано, хармония, солфеж и елементарна теория и практика на музиката в музикалното училище Voice Academy, както и автор на произведения за пиано.

Доставки и цени:

- Доставките на територията на Р. България се извършват чрез фирма “Еконт Експрес“ до вратата на клиента или до офис на „Еконт Експрес“.

Срок на доставка:
- Доставката се извършва в рамките на 2 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен чрез email или по телефона.

Цени на доставка:
- до офис на Еконт – 3,60 лв.
- до адрес – 4,70 лв

Плащането се извършва с наложен платеж при получаване на пратката от фирма „Еконт Експрес“. При доставка на пратката трябва да заплатите дължимата сума в брой на куриера. Всички пратки се изпращат с възможност за преглед преди заплащане. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Оставете коментар: