+359 878 57 39 01

Блог

Funky Miracle_Site

Твоите хора Funky Miracle в новия епизод на „Чуй Гласа На…“

Няма коментари

Истински пример за талантливи, млади хора избрали музиката за своя професия. Така най-точно можем да опишем Великолепната Седморка, носеща името Funky Miracle. За по-малко от 6 години момчетата от бандата успяха да издадат отличен дебютен албум – “Fly”, да срещнат вярна публика на десетките си емоционални концерти из цялата страна, да излязат отвъд пределите на България, свирейки на международни фестивали в Литва и Холандия. И може би най-важното – да запазят своя устрем и желание да развиват своите качества.

Именно, защото музиката за артистите във фънк/фюшън/джаз групата е призвание, сърдечен начин на себезизразяване  и осъзнат избор, Voice Academy и неговото предаване “Чуй Гласа На…” ти представя трима от тези чудни симпатяги. В новия епизод на шоуто Пламен Денчев – клавишни и вокали, Влади Мичев – тромбон/keyboards/тромпет и Евден Димитров – Ечи – бас разказват за своето детство, първите си крачки в безкрайния свят на музикалното изкуство и как всеки един от тях е започнал като тийнейджър да свири на своя инструмент. Трупайки знания и умения в областта на музикалната теория и практика, и изпълнението на живо.

А такова, разбира се, ще има във втората част от срещата ни с фънк формацията. При това в компанията на обещаващия артист-изпълнител на Voice Academy – Габриела Байкушева – Briella.

Но сега забрави за всичко останало и се запознай с Твоите Хора – Funky Miracle!

Оставете коментар: