+359 878 57 39 01

Блог

sing-a-song-website

Voice Academy Master Class – “Singer – Songwriter”

Няма коментари

Представяме Ви новата ни професионална програма във Voice Academy Master Class – “Singer – Songwriter”.
Тя има за цел овладяването на певческото изкуство, усвояването на комплексни знания и умения с цел създаване на професионални артист- изпълнители, които умеят да творят своя авторска музика. Учениците в програмата придобиват реални знания за функционирането на музикалната индустрия в света и как да се реализират в нея.
Продължителността на Master Class – “Singer – Songwriter” е 4 години и започва след 13-годишна възраст. Обучението включва задължителна програма за цялостна и пълноценна подготовка, включваща 12 предмета: пеене, солфеж и теория на музиката, хармония, мелодия, текстописане, пиано, ансамбъл, аранжимент, музикално продуциране, танци, актьорско майсторство, музикален бизнес.
В последната година на обучението имате възможност да изберете дали да започнете реализацията си като артист, или да се подготвите за кандидастване за музикално образование в чужбина.
Заповядайте на индивиадуална среща – прослушване с екипа ни и музикалния директор Петя Данкова, където ще можете да получите отговор на всички Ваши въпроси.
Записването става чрез обаждане на телефон +359 878 57 39 01.

Оставете коментар: