+359 878 57 39 01

Кои сме ние?

Voice Academy e единственото по рода си частно професионално училище за обучение на млади музикални таланти на територията на България. То има за цел да въведе учениците си в света на музиката и да им даде възможността да се развиват като професионални артист-изпълнители. Независимо от възрастта, способностите или амбициите на учениците, екипът от специалисти ще им помогне да добият комплексни знания и умения в областта на музиката, както и да превърнат това изкуство в средство за изразяване и личностно развитие.

Музикалното обучение във Voice Academy е извънкласно и върви успоредно с образованието, което децата получават в училище. С цел изграждането на успешни артист-изпълнители, учениците развиват и съчетават умения като пеене, танци, артистично присъствие, музикална интерпретация, импровизация и свиренене на музикален инструмент.

Malcho Voice

Voice Academy приема деца от 4 годишна възраст в уникална за България програма за индивидуално обучение на най-малките музикални таланти. Програмата „Malcho Voice“ е специално създадена от нашите специалисти. Обучението в нея продължава до навършване на 6 години, като е съобразено с вокалните и артистични възможности на децата. Най-успешните малки изпълнители имат възможността да участват в създаден специално за тях музикален театър. Малките ни звезди често записват свои версии на любими техни песни в професионалното студио на Voice Academy.

Rising Stars

Програмата на Voice Academy “Rising Stars” приема изгряващи млади музикални таланти на възраст от 7 до 13 години. В нея децата започват обучението си в специална система за индивидуално развитие в 3 нива. Тя им дава възможност  да се изградят като професионални артист-изпълнители, докато се забавляват и изразяват артистично. Voice Academy предоставя възможност на някои от тях да изнесат самостоятелни концерти пред публика.

Sing, Dance, Impress

Voice Academy създаде програмата “Sing, Dance, Impress“ за всички между 14 и 19 години, които копнеят да пеят, танцуват и свирят като любимите си звезди. Освен интензивно музикално oбразование, програмата предоставя възможността да записвате собствени песни и музикални клипове, да участвате в конкурси и да изнасяте самостоятелни концерти.

Music Hearts

Във Voice Academy сме убедени, че никога не е късно да откриеш света на музиката, затова и създадохме програма „Music Hearts“ – за музикалните таланти над 20 години.  Ще ви помогнем да развиете музикалните си способности, както и да затвърдите любовта си към това изкуство. Ще усетите, че никога не е късно да започнеш от начало.

Master Class “Singer – Songwriter”

Програмата за най-амбициозните млади таланти e „Master Class Singer-Songwriter„.

Водещата професионална програма във Voice Academy е Master Class – “Singer – Songwriter”. Тя има за цел овладяване на певческото изкуство, усвояването на комплексни знания и умения с цел създаване на професионални артист- изпълнители, който умеят да създава авторска музика.

Продължителността на Master Class – “Singer – Songwriter” е 4 години и започва след 14-годишна възраст. Обучението включва задължителна програма за цялостна и пълноценна подготовка, включваща 12 предмета: пеене, солфеж и теория на музиката, хармония, мелодия, текстописане, пиано, ансамбъл, аранжимент, музикално продуциране, танци, актьорско майсторство, музикален бизнес.

Учениците в програмата придобиват реални знания за функционирането на музикалната индустрия в света и как да се реализират в нея.

Индивидуална среща

Заповядайте на индивиадуална среща с екипа ни и музикалния директор Петя Данкова, където ще можете да получите отговор на всички Ваши въпроси.