Дивна е новия гост в „Чуй гласа на…“

📣Хей, мело и влог маниаци! 📣
Чухте ли, че съвсем скоро започна най-новият сезон на онлайн предаването “Чуй гласа на…” в канала на VoiceAcademy в YouTube, с участието на най-яките български музиканти? Все още не!?! Побързайте да се абонирате, защото идва нов епизод!
В него ще ви срещнем с една безкрайно талантлива изпълнителка, позната на българската публика още от дете! Едно изключително искрено и истинско момиче, което не обича маските (освен тези на “Маскираният певец”, и още по-конкретно – тази на Пилето)! 🐣🎶🎭
Да! Тя е мистериозният глас, скрит зад жълтия любимец на публиката с крехка черупка, мек пух и нестихваща енергия! Тя е дива! Тя е неповторима! Тя е Дивна! С усмивката на българската поп музика ще си поговорим за любовта, музиката, работата и връзката между тях. Заедно с прекрасни млади музиканти и също толкова усмихната наша ученичка Яна Врабевска ще чуете акустична нова версия на безусловния хит на Дивна “И ти не можеш да ме спреш”! Ще се влюбите в този дует, обещаваме ви! Само ни последвайте и съвсем скоро ще бъдете първите, които ще гледат новия епизод на “Чуй гласа на…”, с участието на Дивнаааааа!
🎥🎞🎙🎬

📸: Николай Пандев