SING HEARTS

18+ години

Намираме вдъхновение, преоткриваме себе си

 • За музикалните по душа,

  които обичат музиката и искат да имат повече самочувствие, докато пеят в колата, на караоке с приятели или на концерт.

 • За артистичните по природа,

  които искат да имат своите смели музикални стъпки на голямата сцена.

 • За вярващите в звездите,

  или по-точно, че наистина всеки може да бъде звезда за някой. Стига силно да го поиска и да се потруди.

Създадохме нашата Sing Hearts програма, за всички пеещи сърца, които искат да повярват, че никога не е късно да откриеш света на музиката. Да хванеш китарата, да напишеш текст за песен, да седнеш пред пианото, да включиш микрофона за първи път, да записваш в студио. И след толкова години винаги пред сцената, да се престрашиш да се качиш на нея. Напълно възможно е!

УЧЕНИЦИТЕ РАЗВИВАТ

 • Музикалната си култура
 • Метроритмичен усет
 • Мелодичен и хармоничен слух
 • Сценично поведение
 • Умения да записват в звукозаписно студио
 • Умения за работа в група с професионални музиканти
 • Умения да се снимат в музикален видео клип

ПОВЕЧЕ ОТ УЧИЛИЩЕ

 • Индивидуални програми

  Sing Heart е за тези, които не се страхуват да учат и да се развиват макар отдавна да не са на възрастта, в която се ходи на училище. Тук ще им вдъхнем увереност и ще им помогнем да развият необходимите умения, за да се качат на сцена и да се изправят пред публика. Смело, с желание и без претенция. Работим с учениците индивидуално, по лично изготвен учебен план в зависимост от времето, възможностите и амбициите на всяко пеещо сърце. И заедно откриваме и развиваме личните му музикални качества, така че всеки да създаде една своя неочаквана, мечтана, артистична версия.

 • Sing Hearts Общество

  Какво е музиката без публика? А каква по-добра публика от настроени на една и съща музикална честота пеещи сърца. Sing Hearts обществото е мястото, където ще се почувствате сред приятели и ще можете да споделите радостта от музиката, която заедно създавате. Ще получите подкрепа и вдъхновение да продължите по своя музикален път на щастието.

  Виж във facebook >
 • Тематични вечери

  След като ви помогнем да откриете, че може да музицирате и да звучите както винаги сте мечтали, ще имате възможност да се включите в специално организираните тематични вечери, част от програмата на Sing Hearts. Ще излезете на сцена с професионални музиканти, пред многобройна публика от приятели и бъдещи ваши фенове.

  Разгледай галерия от тематичните вечери >

ИЗУЧАВАНИ ПРЕДМЕТИ

Всички предмети могат да бъдат комбинирани в индивидуален учебен план според целите и нуждите на всеки ученик.

 • Пеене

  Вярваме, че пеенето е естествен процес, музикално говорене и най- важното – комуникация. Затова и водещото в методиката ни е личният подход към всеки ученик в зависимост от целите, които си е поставил. Работим по утвърдена система, взаимствана от доказали се световни практики и с екип от вокални педагози с дългогодишен професионален опит. Стремежа ни е всеки ученик във Voice Academy да изгради своя осъзната вокална техника, уникален тембър, музикален вкус и разбиране за пеенето като физически и психологически процес. Всичко това с фокус върху съвременната интерпретация и импровизация.

 • Музикална теория и практика

  Иновативната ни система „Музикална теория и практика“ е създадена за начинаещи и напреднали – любопитни да усвоят основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Философията, принципите и методиката ни на преподаване ще ви помогнат да разберете, че музикалната грамотност може да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант.

 • Пиано / Китара

  Ще развиете практически умения свързани с интерпретация и акомпанимент на пиано, както на класически, така и на съвременни произведения. Ще се научите да свирите и пеете едновременно, индивидуално и в група.

 • Хармония и Мелодия

  Това е продължение на “Музикална теория и практика” и е следваща стъпка в развитието на творческия талант на ученика. Дава инструментите, чрез които да се изрази като самобитен артист, пречупени през неговия мироглед и музикална грамотност. Съчетава в едно цяло музикалните изразни средства за създаване на цялостен музикален образ, а именно мелодия, ритъм и хармония.

 • Текстопис

  Думите са оръжието, което помага на музиката не само да ни развълнува, но и да ни разказва истории. Това е част от музикалното образование, в което помагаме на изпълнителите да измислят и споделят мисли и емоции, обличайки ги в текст и музика едновременно.

В СВЕТА НА SING HEARTS

ЗНАЕМ, ЧЕ ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ

Много ли съм възрастен да започна да пея?

Музиката е тази, която независимо от възрастта ти дава, онова, чрез което можеш да споделиш радост, приятелство, удоволствие. Да споделиш мечтите си, да релаксираш и да се заредиш. Ние вярваме, че желанието да се учиш не се ограничава от годините, на които си. Стремежът за развитие е постоянен и музиката може да бъде значима част от живота ви.

Никога не съм се занимавал/а с музика. Късно ли е да започна?

Не, никога не е късно да научиш нещо ново и да се забавляваш. Свържете се с нас, за да си уговорим индивидуална среща. Не, това няма да е прослушване, а просто ще се запознаем и ще разберем повече за вашите желания и амбиции. Без такава среща не можем да знаем в каква посока искате да се развивате и да направим индивидуална програма, която да ви носи удовлетворение и да развива музикалния ви потенциал.

Как мога да се запиша на уроци при вас?

Необходимо е да се обадите на посочения телефон или да ни пишете на имейла, които ще намерите в края на страницата, или чрез формата “контакти”. Ще си организираме среща на която ще се запознаем и заедно ще изберем програма, график и всички уточнения необходими за обучението ви.

Колко често са уроците през седмицата?

Посещенията са 2 пъти седмично в регулярен график, изготвен според вашето свободно време и нашите възможности към момента на записване. Уроците са с продължителност 60 мин. и са индивидуални.

Имам страх от сцената искам да го преодолея. Можете ли да ми помогнете?

Екипът ни от професионалисти има методика и опит да се справи със страха ви. Преодоляването е възможно, когато се следват необходимите стъпки. Ще сме до вас през целия период, ще ви подкрепяме и ще предлагаме различни техники, за да постигнем заедно успех.

Колко струва обучението във Voice Academy?

Обучението във Voice Academy се формира и изчислява на годишна база, в зависимост от предложената ви и потвърдена от вас програма. Таксите за годината можете да заплащате ежемесечно. Имате възможност и за годишни и полугодишни плащания с отстъпки.

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!

Какво трябва да направите, ако сте харесали тази програма за себе си.

 • Обадете се или ни пишете.

  Изпратете ни вашите въпроси и поискайте среща с екипа на Voice Academy 

  на +359 878 57 39 01 или на info@voiceacademy.bg

 • Заповядайте при нас.

  Ще ви поканим да се запознаем, да отговорим на всички ваши въпроси.

  Ще ви покажем училището и ще ви запознаем с нашите преподаватели. И не, не правим прослушвания. Достатъчно е вие да имате желание да се занимавате с музика.

 • Музиката ви очаква!

  Ще ви направим предложение за график на посещенията

  и ще изготвим индивидуалната ви програма. А след това ще ви пожелаем на добър час в света на музиката и Voice Academy.