МУЗИКАЛЕН БИЗНЕС от 0 до 1 – представяне и дискусия

МУЗИКАЛЕН БИЗНЕС от 0 до 1 – представяне и дискусия

май 14, 2023

бар KICK's

На 14 май (неделя) от 17:00ч. ви каним в уютната обстановка на KICK’s, за да споделим заедно едно отдавна очаквано събитие: представянето на единствената по рода си книга на български език – “Музикален Бизнес от 0 до 1”.

Авторите Светослав Сотиров – преподавател по Музикален бизнес и Текстопис във Voice Academy, заедно с Невена Колева – адвокат, който специализира в областта на интелектуалната собственост, създават този своеобразен пътеводител, подходящ както за млади и неопитни артисти, така и за утвърдени творци в музикалния бизнес.

Книгата “Музикален Бизнес от 0 до 1” е ценен принос за музикалното съсловие в България, благодарение на който ще си спестите години усилия и вместо да се учите на принципа “проба-грешка”, ще можете да градите последователно кариерата си на творци.
На събитието ще имаме щастието да си поговорим с авторите, които ще ни представят книгата, а и са ви подготвили специални подаръци!

Всеки от присъстващите ще получи електронно копие на книгата, ще се почерпи с напитка от страхотните бармани в KICK’s и със сладко изкушение от нашите приятели RS Chocolatier, направени с много любов и внимание специално за събитието.

За настроението ни ще се погрижи Васил Вутев – SOULIZATION със своя изтънчен вкус към музиката.

Очакваме ви с нетърпение.Вход: свободен

Електронната книга „Музикален бизнес от 0 до 1“, както и всички учебници и учебни материали на Voice Academy можете да намерите тук: https://www.voiceacademy.bg/bookstore/

Voice Academy в социалните мрежи:
https://linktr.ee/VoiceAcademyBG