MUSIC FAIRYTALE – RISING STARS CONCERT

MUSIC FAIRYTALE – RISING STARS CONCERT

април 17, 2022

JOY STATION

Пролетта вече се усеща във въздуха и съвсем скоро ще се радваме на магията да наблюдаваме събуждането на природата. Този период за учениците на Voice Academy отбелязва и наближаването на втория концерт за учебната година!

Водени от голямото въображение на децата от RISING STARS и вдъхновени от различни приказки решихме да направим концерт, в който за една вечер можем заедно да се пренесем в света на любимия си приказен герой.

И така… каним ви  на 17 април 2022 г (неделя) в клуб JOY STATION, точно в 19:00 часа на “MUSIC FAIRYTALE”! Учениците от програма RISING STARS ще ви разкрият своя музикален свят чрез вълшебна поредица от песни, интерпретирани по непознат  начин и изпълнени с много любов!

Нашият артистичен дом  JOY STATION, най – добрата клубна сцена в България, отново ще заблести с изпълненията и артистичните тоалети и присъствие на малките ни звезди. 

И за да е пълна радостта, с тях на сцената, ще бъдат най-готините музиканти, а именно:

Александър Васев – клавишни

Емилио Мархолев – бас

Мирослав Найденов – китара

Богомил Енчев – барабани

Стефани Димитрова – бек вокал

Ана Сотирова – бек вокал

Чувствайте се напълно свободни да поканите всички фенове, приятели и роднини на участниците, които силно да ги подкрепят с бурни аплодисменти, много танци и широки усмивки!

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Купи билет