Neo Soul Generation

Neo Soul Generation

декември 30, 2020

ONLINE Streaming EPAYGO

Y`all!
След дълго чакане и с огромно нетърпение ви споделяме, че най-накрая ще имаме възможност да осъществим концерта NEO SOUL GENERATION online и да се забавляваме пред екраните си заедно с любимата ни музика и всички вас приятели на Voice Academy!

За да завършим ударно тази година сме ви приготвили NEO SOUL GENERATION, който предстои на 30.12.2020г. в един изключителен онлайн концерт.

Всички фенове на Neo Soul музиката, които знаят как едновременно да chill-ват и да се забавляват, са не просто поканени, а специално приветствани да чуят нашите ученици от програма “SINGER-SONGWRITER”!
Специален гост ще бъде магичната Leena, която изненада и очарова алтернативната българска сцена с последния си албум My Lane.

С тях в студиото, както винаги, ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни
Евден Димитров – бас
Мирослав Найденов – китара
Богомил Енчев – барабани

Освен това, кадифените гласове на Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще се включат в изпълненията с типичните за стила беквокали.

Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Nao, Erykah Badu, H.E.R., Hiatus Kaiyote, The Internet, , Anderson Paak, Southwick и Петя Данкова.

Заповядайте и не забравяйте със себе си да вземете своите най-любими близки, с които всеки път се забавлявате на макс! Ние ви обещаваме едно – разнообразие от таланти и много позитивни емоции с Neo Soul Generation и Voice Academy!

Вход:
можете да закупите линк за едно устройство на цена от 15 лева в мрежата на EPAYGO и да гледате концерта с цялото си семейство!

Купи билет