Teen XMAS live in concert

Teen XMAS live in concert

декември 15, 2019

City Stage

ХО-ХО-ХО!
В навечерието на един от най-красивите семейни празници – Коледа, малко преди да пристигне белобрадият старец и да провери кой е слушал и кой не съвсем, имаме удоволствието да ви поканим на 15 декември в клуб City Stage на един необикновен TEEN XMAS концерт!

Учениците на Voice Academy от програма “TEEN STARS” и “SINGER-SONGWRITER” ще са главните герои в тази музикална приказка.


Техни верни помощници ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни, Мирослав Найденов – китара, Богомил Енчев – барабани, Симеон Стоилов – бас и Иван Йорданов – саксофон.

Това не е всичко, защото в бекграунд и в ролята на Снежанка, добре познатата ви Стефани Димитрова ще направи вечерта ви още по-приятна с ангелския си глас.

В празничния сет лист фигурират парчета на имена като Jessie J, Beyonce, Daniel Caesar, Bruno Mars, както и още много от най-ярките артисти на световната музикална сцена. А какво е Коледа без коледни песни? Ще можете да чуете някои от най-емблематичните в нови и интересни аранжименти, така, че определено ви очакват изненади.Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте за уютните зимни вечери със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход: 10 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.Следете facebook страницата на Voice Academy за да може първи да разбирате за всичко свързано с нас.
https://www.facebook.com/VoiceAcademy/