BILLIE EILISH TRIBUTE

BILLIE EILISH TRIBUTE

февруари 26, 2022

JOY STATION

За първи път в България, 7 от тийн звездите на Voice Academy и едни от най-яките български музиканти, се събират за гранде трибют на явлението Billie Eilish на 26 февруари, събота от 19:00 в клуб Joy Station!

Billie Eilish, момичето, което преобърна музикалната индустрия за рекордно кратко време. Намести се на първо място във всички възможни класации обра всички възможни награди и сега е време да отпразнуваме музиката й!

Ще можете да чуете най-емблематичните песни на любимата си Billie, да пеете, скачате, танцувате, плачете, на кратко… ще имаме от всичко по много. Така че, вземете приятел, подгответе неоновите си дрехи и цветни коси и се пригответе за истинско парти!

На сцената ще видите:

Kat Quin, KAYA, Ана, Габриела, Ася, Яна, Алекса.

А за да може визуалната експлозия да е наистина пълна, на сцената ще избухнат невероятните танцьори от TY Dance, водени от хореографиите на винаги креативната и забележителна Тея Радева.

Live Band:

Александър Васев – клавишни

Богомил Енчев – барабани

Емилио Мархолев – бас

Ана Сотирова – китара

Стефани Димитрова – бек вокал

Вход: 

PRE SALE: 10 лв.

На място в деня на събитието: 15 лв.

Билетите за концерта можете да намерите в мрежата на EPAY GO, на касите на EasyPay и ФАНТАСТИКО, в сградата на Voice Academy на ул. цар Самуил N62, както и на място в JOY STATION в деня на събитието.

Всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител. Също така може да получите екземпляри и при посещението на събитие в клуба, но ще трябва да я попълните на място и това ще забави вашето влизане. Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на престоя му в  JOY STATION. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация.

ИЗТЕГЛИ ДЕКЛАРАЦИЯТА

Ще бъдат спазени всички актуални към датата на провеждане на концерта противоепидемични мерки, наложени от публичните власти.

За влизане в залата на всички присъстващи над 18–годишна възраст ще се изисква зелен сертификат.

Купи билет