МУЗИКАЛНА ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА – представяне и дискусия

Voice Academy ви кани на 15 декември от 11.00 ч. в уютната обстановка на новото арт пространство Книгата / The Book в София за да споделим заедно едно отдавна очаквано и в същото време изненадващо събитие: представянето на иновативната система “Музикална теория и практика” на Снежана Бахчеванова. 

След повече от 30 години у нас се появава учебник, който предлага нов, подходящ за второто десетилетие на 21 век индивидуализиран подход към музикалната теория, за онези, които искат да превърнат музиката в своя професия и съдба. Това е и събитие, подходящо за празничния месец декември.

Разработен за професионалната програма на Voice Academy Singer-Songwriter, учебникът може да бъде ползван и в максимално широк кръг учебни програми и образователни форми извън системата на Министерство на културата и Министерство на образованието. Особено важно е неговото значение за съвременните артист – изпълнители в джаз, поп и рок жанровете.

Учебникът “Музикална теория и практика” в две части е пътешествие във вселената на музиката, което дава възможност на преподавателя да избере най-подходящия ритъм в работата си с учениците, да насърчава техните търсения в музиката, импровизационни умения и работа в ансамбъл.

Учебникът “Музикална теория и практика” в две части обобщава богатия опит на Снежана Бахчеванова като дългогодишен преподавател по пиано, солфеж, елементарна теория на музиката и хармония, история на музиката и хорознание. Нейният личен творчески път в изкуствата поставя специален отпечатък върху избрания подход за навлизане в тази сложна, но изключително важна тематика, която е в самото сърце на музиката.

Почти като в думите на Карл Сейгън “Всички сме направени от звезден прах”, системата на Снежана Бахчеванова ни казва: “Всички сме направени от музика.”

Всички гости ще могат да се насладят на шоколадовите изкушения, направени с много любов и внимание специално за събитието от нашите приятели – RS Chocolatier https://www.facebook.com/RSchocolatier/

Вход свободен.

Събитието се осъществява с подкрепата на Българска Музикална Асоциация / Bulgarian Music Association

Официален сайт: http://www.voiceacademy.bg
Voice Academy Bulgaria в социалните мрежи:
Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS
Facebook: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
Последвай: https://twitter.com/VoiceAcademyBG
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/voice-academy-Ltd.