NEO SOUL GENERATION concert

Y’all!
Пролетта дойде много преди астрономическото й настъпване! Даже времето бе повлияно от подготовката, която кипи във Voice Academy за пролетния концерт NEO SOUL GENERATION, който предстои на 25.03.2020г. в любимия градски клуб – City Stage.

Всички фенове на Neo Soul музиката, които знаят как едновременно да chill-ват и да се забавляват, са не просто поканени, а специално приветствани да чуят нашите ученици от програма “SINGER-SONGWRITER”!
С тях на сцената, както винаги, ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни
Мирослав Найденов – китара
Богомил Енчев – барабани
Емилио Мархолев – бас
Иван Йорданов – саксофон

Освен това, кадифените гласове на Стефани Димитрова и Христина Живкова ще се включат в изпълненията с типичните за стила soft беквокали.

Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Jill Scott, H.E.R., Hiatus Kaiyote, Emily King, Anderson Paak, Southwick и Петя Данкова.

Заповядайте и не забравяйте със себе си да вземете своите най-любими близки, с които всеки път се забавлявате на макс! Ние ви обещаваме едно – разнообразие от таланти и много позитивни емоции с Neo Soul Generation и Voice Academy!

Вход: 10 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Следете facebook страницата на Voice Academy, за да разбирате винаги първи всичко ново около нас и нашите многобройни музикални дейности:
https://www.facebook.com/VoiceAcademy/