NEO SOUL GENERATION concert

Y`all!
След дълго чакане и с огромно нетърпение ви споделяме, че най-накрая ще имаме възможност отново да се видим на живо и да се забавляваме заедно с любимата ни музика и всички вас приятели на Voice Academy! За да започнем ударно тази година сме ви приготвили NEO SOUL GENERATION, който предстои на 22.11.2020г. в любимия градски клуб – City Stage.

Всички фенове на Neo Soul музиката, които знаят как едновременно да chill-ват и да се забавляват, са не просто поканени, а специално приветствани да чуят нашите ученици от програма “SINGER-SONGWRITER”!

Специален гост ще бъде магичната Leena, която изненада и очарова алтернативната българска сцена с последния си албум My Lane.

С тях на сцената, както винаги, ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни
Евден Димитров – бас
Мирослав Найденов – китара
Богомил Енчев – барабани

Освен това, кадифените гласове на Стефани Димитрова и Христина Живкова ще се включат в изпълненията с типичните за стила беквокали.Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Nao, Erykah Badu, H.E.R., Hiatus Kaiyote, The Internet, , Anderson Paak, Southwick и Петя Данкова.

Заповядайте и не забравяйте със себе си да вземете своите най-любими близки, с които всеки път се забавлявате на макс! Ние ви обещаваме едно – разнообразие от таланти и много позитивни емоции с Neo Soul Generation и Voice Academy!

Вход: 10 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO, на касите на EasyPay, както и на място в деня на събитието. https://epaygo.bg/9998823109


Следете facebook страницата на Voice Academy, за да разбирате винаги първи всичко ново около нас и нашите многобройни музикални дейности:
https://www.facebook.com/VoiceAcademy/