Георгия Павлова

Преподавател пеене

Георгия Павлова завършва Национално Училище по Изкуствата „Панайот Пипков“ – гр. Плевен, със специалност виолончело. Пo това време развива още една от страстите си – актьорско майсторство, към театрална студия в Драматично – Куклен Театър „Иван Радоев“.
Любовта си към музиката продължава да изразява, като вокален изпълнител в Общински хор „Гена Димитрова“. Само след година тя се премества и заживява в София, като сменя изцяло концепцията и осъществява своя първи проект – Суинг програма, предназначена за танцьори.
Амбицията ѝ за музикален прогрес я свързва с прекрасни и вдъхновяващи джаз музиканти: Димитър Благоев, Димитър Горчаков, Станислав Арабаджиев, Никола Горялов, Даниеле Феббо, Венцислав Благоев, Петър Георгиев, Георги Дончев, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов и др.
По покана на Петър Салчев, застава на една сцена легендарния с Craig Baley, саксофонът който слушаме в любимите записи на Рей Чарлз. Множеството и различни музиканти на сцената, допринасят за разнообразното настроение във всяка една от идеите ѝ. Музика, танц и неподражаема артистичност.
През 2019 учства във фестивала „New Music Now”, където Михаил Йосифов представя
„Новите гласове на джаза“. Развитието ѝ продължава с откриването на множество самостоятелни проекта.
Три поредни години посещава „Курс по универсално пеене” , към „Огънят на Орфей” гр. Разлог, където открива своят вокален Гуру – Наташа Миркович. От нея тя получава искрицата, която запалва желанието и за обмен на умения и знания в света на музиката.
Към момента Георгия е действащ вокален изпълнител и мениджър на собствените си проекти, които биват представяни в популярните джаз клубове в страната и чужбина. 

За работата си като преподавател Георгия казва:

„Децата са нашите учители. Идват със своята необременена мъдрост за да ни я предадат, а ние им даваме опит, за да успеят да я приложат. Почвата за това е много обич, разбиране и отдаденост. От близо 6 години се уча от сина си и всеки ден е благодат!“