Кристиана Асенова

Преподавател пеене

Музикалното пътешествие на Кристиана започва още от крехка детска възраст. Започва да пее още от 4-годишна в школата в родния си град Търговище.
Участва в множество конкурси и печели десетки награди в България, Македония, Италия, Молдова, Англия.
През 2011-та участва в „Детската Евровизия“. Само няколко години по-късно се записва в единственото по рода си шоу за млади певци – „Големите надежди“ по Нова Телевизия и печели голямата награда.
На следващата година достига и до къщите на съдиите в предаването за пораснали певци – X Factor.
На 16 решава да се премести в София. Завършва поп и джаз пеене в НМУ “Л. Пипков“ и след това в Нов Български Университет при преподавател Нели Маринкова.
Стъпва на българската поп сцена с половинката си Тодор Георгиев – Toshey. Двамата реализират десетки концерти, участия на концерти в зали като „Арена Армеец“, „Колодрума“ в Пловдив, зала „Орловец“ в Габрово, Арена Русе, Арена Шумен.
Издават заедно осем сингъла, печелят челни места в престижни класации на музикални медии като The Voice, N-Joy и получават милиони гледания и слушания в онлайн музикалните платформи.
Страстта към преподаването при Кристиана, е наследствена. Насърчавана от примерен учител, какъвто е нейната баба, тя обожава да предава знанията си, да работи с ученици и да се гордее с прогреса, който реализират. Кристиана приема всеки успех на нейн ученик като личен празник и прави всичко по силите си да празнува всеки ден!