Миглена Русева

Преподавател вокални групи

 

Госпожа в детската градина забелязва таланта на Миглена и препоръчва на родителите ѝ да я запишат на пеене. Така тя става част от вокални групи и школа по класически балет. По-скоро балетът задържа вниманието ѝ и в следващите 9 години е нейният начин да опознава музиката. В гимназията рязко сменя посоката и сама решава да се запише на вокален педагог и да смени класиката с хип-хоп танците. Започва да се изявява в училищните концерти в началото само с песни, а в последствие включва и момичетата, с които танцува, и правят цели представления. В този процес Меги осъзнава, че да си изпълнител е много повече от това само да пееш.

И така решава да продължи пътя си в Музикалната академия, където изучаването на солфеж, хармония, актьорско майсторство, музикален мениджмънт ѝ помагат в стъпките към това да бъде завършен артист. Влиза на първо място в Академията в класа на проф.д-р Стефка Оникян.

Запознава се с момчетата и момичетата от SoulBmoll и става финалния от 9 члена на фънк бандата. Започват да издават музика и да изнасят концерти, а през 2018г. с момичетата от групата създават собствено трио – TRINITY.

Явяват се в “Гласът на България” и оттам добиват по-голяма популярност. Заедно с TRINITY, Меги работи с едни от най-големите звезди в България – Михаела Филева, Орлин Горанов, Миро, Рафи, както и да работят заедно с Акага, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Графа, Поли Генова, Ненчо Балабанов, Димо Стоянов, Хилда Казасян, Ангел Заберски и много други.

Дебютния си сингъл “Съвършен” TRINITY създават в началото на 2020г., а до края на годината се появява и втората им песен “Бягам от тук”, за които са номинирани за “БГ Дебют” в Наградите на БГ Радио 2020г. В същото време със SoulBmoll вече имат 2 изцяло авторски албума зад гърба си – едноименния “SoulBmoll” и “Причини”.

Възможността да бъде част от Voice Academy и от развитието на младите изпълнители идва в перфектния момент. Като активен артист знае тънкостите на това да бъдеш част от група и стъпките нужни за усъвършенстване на всеки детайл. “Радвам се, че мога да бъда част от развитието на млади изпълнители, готови да се впуснат в красотата на екипната работа. Многогласното пеене и сценичното поведение са неотменни елементи от модерните групи. А за мен уникалното излъчване и увереността са качества, които всеки носи в себе си и съм тук във Voice Academy, за да ги развием заедно.”

Нови вокално-танцови групи във Voice Academy