Рая Вуцова

Social Media Manager

Още от ранна детска възраст, далеч преди да се появят смарт телефоните, влоговете и инфлуенсърите, Рая често присвоява камерата на баща си и документира всякакви събития. В тинейджърските си години се запалва по аналоговата фотография, а с развитието на смарт технологиите, снимките и видеата стават неотменна част от нейното ежедневие.

По време на висшето си образоване по архитектура във Виенския технически университет използва всяка възможност да научи повече за аудио-визуалните изразни средства и когато се връща в България, това става част от нейната професия.

Любовта ѝ към музиката я отвежда в музикалния бранш, като част от екипа на Sound Ninja и съвместната ѝ работа с известни български изпълнители. “Опитът, който имам и удовлетворението да работя с деца и млади креативни хора, ме карат да се чувствам на точното място във Voice Academy.“ споделя тя.

Като част от екипа ни, Рая допринася за създаването на виртуална общност на любителите на музиката и прави родителите на нашите ученици част от ежедневието на техните деца. “Социалните медии винаги са ми били слабост и с интерес следя развитието на Facebook и Instagram още от самата им поява. Оценявам потенциала, който имат, за създаване на общност и за комуникация на хора с общи интереси от целия свят и смятам, че е важно да се възползваме от възможностите, които ни предоставят.”