Приказки от златните гласове – Петя Данкова чете Пипи дългото чорапче

😍 След най-вълшебния старт на кампанията Приказки от златни гласове с гласовете на слънчевите и талантливи деца от Voice Academy, дойде ред и за още една изненада!

🎁Включихме откъс от най-любимия детски роман „Пипи Дългото чорапче“, а Petya Dankova – Artist Page – съосновател, директор и вокален педагог, ще ви прочете „Пипи се настанява във Вила Вилекула“.

Петя Данкова е двигателят и сърцето на 🎧🎤 Voice Academy – първото частно музикално училище с професионална програма за обучение и развитие на млади таланти. 🎶 Петя е човекът, който иска да промени и осъвремени музикалното образование в България и го прави.

Тя обожава работата с деца и вярвам, че ще усетите и чрез прочита ѝ тази чиста и усмихната душа, която носи!

„Преди години ми беше преподавател по пеене и тук е моментът да благодаря за всичко, което научих за себе си, гласа ми и света в мен, който днес ви споделям.“ – споделя създателката на „Златните приказки“ Диляна Атанасова.

🎙️Съвсем наскоро Петя ни представи едноименния трети сингъл от албума “Осъзната” и затвърди за пореден път колко красиво и истинско е всичко в нейната орбита.

„Изкачвам връх от вредни минали животи, ще полетя, ще се отдам на момента. Осъзната викам с пълна сила, вярвам, че да даваш лекува без време!“.

Чуйте какво ни даде Петя Данкова и се насладете на началото на „Пипи Дългото чорапче“.

Благодарим на Издателство Пан, които направиха това възможно и заедно представихме една класика и Пипи оживя и в подкаста. Приятно слушане и вълшебстване със Златните приказки, които всички обичаме👉http://anchor.fm/zlatniteprikazki

Да благодарим с харесване, споделяне и слушане на приказки? 💜🙌🏻

За да не изпускате нищо, последвайте Златните приказки и тяхното събитие във Facebook:

Facebook събитие: shorturl.at/vCLY9

Връзки към:

Instagram: shorturl.at/wEGJP

Facebook: shorturl.at/qAQ79

YouTube: shorturl.at/vDFVZ

Слушайте Златните приказки по всяко време, безплатно в подкаст платформите:

Anchor: http://anchor.fm/zlatniteprikazki

Spotify: bit.ly/3JfbKug

или в Google/Apple Podcasts