СТАРТИРА НАЙ-НОВАТА НИ ОНЛАЙН РУБРИКА – GENERATION Z

Една от целите на Voice Academy, освен професионалното музикално образование, е да предлагаме на учениците и последователите си съдържание, което може да бъде не само интересно и забавно, но също така полезно и образователно. Пример за това е една от любимите ни онлайн рубрики „Чуй Гласа На…“. В нея срещаме зрителите с популярни личности, вече затвърдили своето име на българската музикална сцена. Те разказват повече за различните аспекти от работата си и как един професионалист може, с много труд и постоянство, да опровергае думите „Музикант къща не храни“.

Преди да ти споделим малко повече за най-новата ни рубрика, чието лице е Яна Янчева, ще те запознаем с Генерация Z или така нареченото Gen Z. Поколението включва младежи родени между 1995 и 2015г., за които се твърди, че приемат света по съвсем различен начин. Характерно за тях е усещането за свобода и желанието за професионална ориентация и развитие на по-ранна възраст. Именно поради тази причина екипът на Voice Academy създаде, може би новият ни най-любим проект, GENERATION Z. Водеща на предаването е Яна Янчева, която учи и преподава пеене. В Gen Z се говори малко по-професионално за музика, готини места, на които можем да я слушаме и готини хора, от които можем да се поучим.

Ние знаем колко много въпроси се въртят в главата на един прохождащ артист и в тази рубрика искаме да отговорим на повечето от тях. Първите три епизода са вече в онлайн пространството, в тях ще научиш повече за изкуството в световен мащаб, Spotify, новите български музикални проекти и… за да не ти разкриваме прекалено много, ще те оставим сам да разбереш защо тази онлайн екстраваганца е един от новите ни „любимци“.

ЕПИЗОД 3

ЕПИЗОД 2

ЕПИЗОД 1