TEEN STARS

14-18 години

Ако носим пламъка, ще светим като звездите

 • За влюбените в музиката,

  които искат да бъдат артист-изпълнители и на парти с приятели, и на сцена с голяма публика.

 • За търсещите професия,

  които вече са поели по пътя на музиката и искат да продължат артистичното си образование в чужбина.

 • За готовите да учат и работят,

  докато постигнат целите и резултатите, които са си поставили като артист-изпълнители.

„Teen Stars“ e програмата, в която работим с тийнейджъри, които са избрали музиката като своя начин да бъдат интересни, забавни и харесвани или виждат музиката като свое призвание и искат да опитат да се реализират като професионални артисти-изпълнители. Това, което ще намерят при нас е опит, отдаденост и пълна подкрепа да постигнат целите, които са си поставили. И не, за никой не е прекалено късно да стане истински добър, стига да го иска и да вложи всичките си усилия в музиката.

Във Voice Academy тийнейджърите

 • обогатяват своята музикална култура
 • придобиват самочувствие и сценичното поведение
 • развиват мелодичен и хармоничен слух
 • придобиват метроритмичен усет
 • създават собствени текстове за песени
 • работят в група с професионални музиканти
 • записват в звукозаписно студио
 • снимат собствен музикален клип

ПРОГРАМИ

 • ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

  В Teen Stars работим с всеки ученик по изцяло персонализиран учебен план, разработен индивидуално спрямо неговото ниво, поставените цели и времето, с което разполага. Тези, които искат да използват музиката като средство за изразяване и личностно развитие, ще помогнем да израснат, да преодолеят страховете си, да развият таланта и възможностите си, да експериментират и да открият своя собствен артистичен стил.

  Голяма част от тийнейджърите идват първо с идеята просто да подобрят изпълнителските си умения, но в последствие решават, че искат да опитат да продължат музикалното си образование във висше учебно заведение както в България така и в чужбина.
  Нашият професионален екип и интензивната програма ще им дадат нужната подготовка за кандидатстване във висше учебно заведение навсякъде по света.

 • ВОКАЛНО-ТАНЦОВИ ГРУПИ

  Не спираш да слушаш, гледаш и подражаваш на любимите си звезди? Чудиш се дали имаш музикален слух и трудно ли е да се пее в група? Искаш да имаш сценични изяви и да пееш и танцуваш в подходяща за теб среда? Искаш да се научиш да работиш в екип и да общуваш с хора, с които имате общи интереси и музикални мечти?

  Освен самостоятелно, учениците се учат да разглеждат музиката и многопластово, фокусирайки се върху част от цялото. Учат се на многогласно разучаване и изпълнение на съвременна и популярна или джаз музика, развиват базисни умения по отношение на работа в екип, гласоводене и хармоничен слух. Работата в група развива различен тип качества и умения, нужни на артистите за бъдещата им съвместна работа и колаборация с различни музиканти или банди.

 • Висше Образование в чужбина

  В последната учебна година от програмата учениците, избрали да продължат музикалното си образование в университети в чужбина, разполагат с всички ресурси и професионална подкрепа, за да се подготвят за кандидатстване и да покрият успешно входящите изпити и условията за прием. А обратната връзка от наши ученици показва, че наученото във Voice Academy покрива и част от учебния материал в първите две години на университета.

КАКВО ИЗУЧАВАТ ТАЛАНТИТЕ

Основните предмети могат да бъдат комбинирани с избираемите в индивидуален учебен план.

Основни предмети

 • Пеене

  Вярваме, че пеенето е естествен процес, музикално говорене и най- важното – комуникация. Затова и водещото в методиката ни е личният подход към всеки ученик в зависимост от целите, които си е поставил. Работим по утвърдена система, взаимствана от доказали се световни практики и с екип от вокални педагози с дългогодишен професионален опит. Стремежа ни е всеки ученик във Voice Academy да изгради своя осъзната вокална техника, уникален тембър, музикален вкус и разбиране за пеенето като физически и психологически процес. Всичко това с фокус върху съвременната интерпретация и импровизация.

 • Музикална теория и практика

  Иновативната ни система „Музикална теория и практика“ е създадена за начинаещи и напреднали – любопитни да усвоят основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Философията, принципите и методиката ни на преподаване ще ви помогнат да разберете, че музикалната грамотност може да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант.

Избираеми предмети

 • Пиано и китара

  Ще развиете практически умения свързани с интерпретация и акомпанимент на пиано/китара, както на класически, така и на съвременни произведения. Ще се научите да свирите и пеете едновременно, индивидуално и в група.

 • Хармония и мелодия

  Това е продължение на “Музикална теория и практика” и е следваща стъпка в развитието на творческия талант на ученика. Дава инструментите, чрез които да се изрази като самобитен артист, пречупени през неговия мироглед и музикална грамотност. Съчетава в едно цяло музикалните изразни средства за създаване на цялостен музикален образ, а именно мелодия, ритъм и хармония.

 • Текстопис

  Думите са оръжието, което помага на музиката не само да ни развълнува, но и да ни разказва истории. Това е част от музикалното образование, в което помагаме на изпълнителите да измислят и споделят мисли и емоции, обличайки ги в текст и музика едновременно.

 • Ритмика

  Всичко, което ни заобикаля е ритъм. Обучението по Ритмика цели да подготви, подобри или затвърди наученото в музикалната теория и практика. Всеки е способен сериозно да развие чувството и уменията си свързани с контрол над ритъма, което е правилния път към творческото изразяване.

 • Музикално продуциране

  Всеки съвременен музикант, автор и изпълнител достига още по-високо ниво, ако умее да работи с музикален софтуер (DAW) за звукозапис, ако може да създава собствени аранжименти и да намира авторско звучене на произведенията си, без значение в какъв стил и жанр са те.

 • Музикален бизнес

  Да правиш музика е удоволствие. Да се издържаш от правенето на музика е професия. С всички тънкости, умения и познания на средата, които изисква една “работа”. Във Voice Academy помагаме на всеки артист да разбере как работи музикалната индустрия, каква е ролята на артистите и продуцентите и какви очаквания да имат от останалите участници в музикалния бизнес.

 • Вокална група

  Освен самостоятелно, учениците се учат да разглеждат музиката и многопластово, фокусирайки се върху част от цялото. Учат се на многогласно разучаване и изпълнение на съвременна и популярна или джаз музика, развиват базисни умения по отношение на работа в екип, гласоводене и хармоничен слух. Работата в група развива различен тип качества и умения, нужни на артистите за бъдещата им съвместна работа и колаборация с различни музиканти или банди.

 • Танци

  Обучението включва съвременни хореографии и движения, допълващи цялостното артистично изпълнение и присъствие, които са неразделна част от образа на завършените артист-изпълнители. Всеки съвременен артист има нужда от физичека издържливост, пластичност, креативност, актьорско присъствие и умения за импровизация на сцена.

 • Сценично поведение

  Изявата е част от ежедневието на всеки артист. Когато сме на сцена често се питаме „Накъде да гледам?“, „Няма ли да се изложа?“, „Какво да правя с ръцете си ?“. В часовете по сценично поведение ще получите увереност и решения на тези въпроси.

В СВЕТА НА TEEN STARS

Лятнo училище

Всяко лято Voice Academy организира лятна интензивна програма за учениците от Teen Stars. В продължение на две седмици, или 10 учебни дни, тийнейджърите се потапят изцяло в света на музиката, танците и сценичното изкуство. Запознаваме ги със света на професионалните артист-изпълнители, работят както над индивидуалните си качества, така и над уменията, които се изискват, за да пееш и свириш с други изпълнители. Срещаме ги с много гост-лектори, включително успешни и известни имена, които да ги вдъхновят и да им разкажат какво ги очаква на голямата сцена и всичко това се случва докато се забавляват и създават много нови приятелства.

За много от учениците ни през последните години, тези две седмици във Voice Academy са били просветлението, че искат да поемат по пътя на професионалните артисти.

ЗНАЕМ, ЧЕ ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ

Искам да пея. Никога не съм се занимавал/а с музика. Мога ли да уча във Voice Academy?

Приемаме всички ученици, които имат желание и искат музиката да е част от техния живот. Това, че до момента не си учил/а музика не е пречка да стартираш обучението си. С подходящата програма и индивидуално отношение, всичко е възможно.

Как мога да се запиша при вас? Имате ли прослушвания?

Във Voice Academy нямаме прослушвания. Ние вярваме, че един млад човек, който прави първите си стъпки в музиката няма нужда от подобно преживяване. Считаме, че този подход противоречи на принципите и образователните ни стандарти. Предпочитаме да се опознаем с теб през първия ти месец на обучение, в спокойна среда, при изградено доверие и тогава да върнем обратна връзка, както на теб, така и на родителите ти.

Среща може да проведем всеки ден, след предварително записване, от понеделник до петък, от 10:00 до 18:30 часа.
Можеш да се свържеш с нас, на посочените телефон и имейл за уточнение, които ще намериш в края на страницата или във формата “контакти”.

Искам да пея за хоби. Задължително ли е да имам уроци по Музикална теория и практика?

Всеки един ученик навършил 7 годишна възраст, стартира задължително обучение по Музикална теория и практика във Voice Academy. Дори и за хоби, бихме искали учениците, които се обучават при нас да добият музикална култура и музикална грамотност, които ще им помогнат да се изразяват пълноценно, с удоволствие и с разбиране.

Кога мога да снимам първия си видео клип?

Това зависи изцяло от теб и твоето темпо на развитие. Със стартирането на обучението ти първите ти записи ще са само аудио. Така ще придобиеш повече сигурност и опит за работа в студио. Във всеки един урок ще получаваш обратна връзка колко още стъпки имаш до първото видео.

Искам да участвам в музикален формат. Можете ли да ме подготвите?

Имаме богат опит в подготовката на едни от най-ярките участници в популярни музикални формати. Ние насърчаваме участието в музикален формат като процес, в който опознаваш себе си, като артист и продукт в по-голяма степен. Ставаш част от музикалния живот в България “на живо” и не на последно място – изпращаме участници там с цел. Тя не е спечелване на формата. Тя е възможност да покажеш своя проект, след като си „яхнал вълната“ на популярност.

Искам да кандидатствам в чужбина с музика. Можете ли да ме подготвите?

Заедно ще изготвим индивидуална програма, която е насочена към избран тип музикална институция (университет) в чужбина. Екипът ни от високо квалифицирани преподаватели следи образователните тенденции и съвременните изисквания за кандидатстване, както в България, така и в чужбина и може да те подготви за този важен етап от развитието ти като артист-изпълнител.

Колко струва обучението във Voice Academy?

Обучението във Voice Academy се формира и изчислява на годишна база, в зависимост от предложената ви и потвърдена от вас програма. Таксите за годината можете да заплащате ежемесечно. Имате възможност и за годишни и полугодишни плащания с отстъпки.

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!

Какво трябва да направите, ако сте харесали програмата за себе си или вашето дете

 • Обадете се или ни пишете.

  Изпратете ни вашите въпроси и поискайте среща с екипа на Voice Academy.

  на +359 878 57 39 01 или на info@voiceacademy.bg

 • Заповядайте при нас.

  Ще ви поканим да се запознаем и ще отговорим на всички ваши въпроси.

  Ще ви покажем училището и ще ви запознаем с нашите преподаватели. И не, не правим прослушвания. Достатъчно е вие или детето ви да имате желание да се занимава с музика.

 • Музиката ви очаква!

  Ще изготвим заедно индивидуалната ви програма и график

  и ще си пожелаем на добър час в света на музиката и Voice Academy.