RISING STARS

8-13 години

Учим се от другите, развиваме себе си

 • За търсещите себе си,

  които искат да пеят и чрез музиката да открият своя път за развитие.

 • За готовите да учат

  Не просто музика, а начин да се изразяват свободно и със самочувствие.

 • За пълните с желание

  да свирят на пиано и китара, за да изпълняват сами песните, които харесват.

“Rising Stars” е нашата авторска програма, в която помагаме на децата в ранните ученически години да открият и използват своя музикален талант като средство за общуване и да им дадем увереността, от която те се нуждаят на тази възраст. Ще им покажем как да развиват комплексни умения, не само как да пеят добре. И не на последно място ще имат професионални изяви и записи в студио, които чрез нашите социални мрежи ще ги направят популярни и харесвани лица.

ВЪВ VOICE ACADEMY ДЕЦАТА

 • се научават да пеят красиво и с правилна постановка
 • изграждат отношение към музиката и танца
 • развиват мелодичен и хармоничен слух
 • придобиват метроритмичен усет
 • изграждат музикална култура
 • придобиват самочувствие и сценично поведение
 • усъвършенстват микрофонна техника
 • записват свои изпълнения  в студио
 • снимат собствен музикален клип
 • Индивидуални програми

  Опитът ни през годините показва, че на тази възраст децата идват при нас, защото искат да пеят. А искат да пеят, защото искат да се харесват на другите и да впечатляват съучениците и приятелите си. И в това няма нищо лошо. Напротив. Затова и всеки ученик във Voice Academy учи и се развива по избран от него учебен план в зависимост от таланта, уменията и интересите, които има. Всичко това се случва под ръководството на нашите професионални (и много симпатични) преподаватели, в приятелска и стимулираща творчеството обстановка, в която ученици и учители заедно работят изключително сериозно, но винаги с усмивка. Уважаваме желанията им, стимулираме ги да се изявяват без да се притесняват, работим върху личните им качества, не само върху артистичните им умения. Вдъхновяваме ги, без да ги стресираме и да ги караме да се състезават помежду си. Затова и при нас няма прослушвания, нито насърчаваме децата да участват в конкурси и състезания, но организираме собствени концерти и публични изяви, даващи възможност на учениците ни да се докоснат до голямата сцена.

 • ВОКАЛНО-ТАНЦОВИ ГРУПИ

  Не спираш да слушаш, гледаш и подражаваш на любимите си звезди? Чудиш се дали имаш музикален слух и трудно ли е да се пее в група? Искаш да имаш сценични изяви и да пееш и танцуваш в подходяща за теб среда? Искаш да се научиш да работиш в екип и да общуваш с хора, с които имате общи интереси и музикални мечти?
  Освен самостоятелно, учениците се учат да разглеждат музиката и многопластово, фокусирайки се върху част от цялото. Учат се на многогласно разучаване и изпълнение на съвременна и популярна или джаз музика, развиват базисни умения по отношение на работа в екип, гласоводене и хармоничен слух. Работата в група развива различен тип качества и умения, нужни на артистите за бъдещата им съвместна работа и колаборация с различни музиканти или банди.

  Виж повече >
 • Подготовка за “Singer-Songwriter”

  Rising Stars е програмата, в която нашите ученици сами решават дали музиката е тяхното призвание и искат ли да поемат по този професионален път. Предметите, програмата и преподавателите, с които работят, са същите, които подготвят и тийнейджърите в нашата професионална програма Singer-Songwriter. Така децата още в ранните ученически години имат достъп до музиката и като изкуство, и като професия. Получават инструмент за личностно развитие и общуване със света, но и практически умения, които да им помагат на сцената и в живота.

  Виж повече >

ИЗУЧАВАНИ ПРЕДМЕТИ

Основните предмети могат да бъдат комбинирани с избираемите в индивидуален учебен план.

 • ОСНОВНИ ПРЕДМЕТИ

  • Пеене

   Вярваме, че пеенето е естествен процес, музикално говорене и най – важното – комуникация. Затова и водещото в методиката ни е личният подход към всеки ученик в зависимост от целите, които си е поставил. Работим по утвърдена система, взаимствана от доказали се световни практики и с екип от вокални педагози с дългогодишен професионален опит. Стремежа ни е всеки ученик във Voice Academy да изгради своя осъзната вокална техника, уникален тембър, музикален вкус и разбиране за пеенето като физически и психологически процес. Всичко това с фокус върху съвременната интерпретация и импровизация.

  • Музикална теория и практика

   Иновативната ни система „Музикална теория и практика“ е създадена за начинаещи и напреднали – любопитни да усвоят основните понятия в музиката по забавен и интересен начин. Философията, принципите и методиката ни на преподаване ще ви помогнат да разберете, че музикалната грамотност може да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант.

 • ИЗБИРАЕМИ ПРЕДМЕТИ

  • Пиано

   Ще развиете практически умения свързани с интерпретация и акомпанимент на пиано, както на класически, така и на съвременни произведения. Ще се научите да свирите и пеете едновременно, индивидуално и в група.

  • Китара

   Ще развиете практически умения да си акомпанирате на китара. Ще можете да използвате този хармоничен инструмент не само при пеене, но и при създаване на свои песни и пиеси. Ще ви даде възможност да свирите в различни формации и да творите музика в екип.

  • Ритмика

   Всичко, което ни заобикаля е ритъм. Обучението по Ритмика цели да подготви, подобри или затвърди наученото в музикалната теория и практика. Всеки е способен сериозно да развие чувството и уменията си свързани с контрол над ритъма, което е правилния път към творческото изразяване.

  • Танци

   Обучението включва съвременни хореографии и движения, допълващи цялостното артистично изпълнение и присъствие, които са неразделна част от образа на завършените артист-изпълнители. Всеки съвременен артист има нужда от физичека издържливост, пластичност, креативност, актьорско присъствие и умения за импровизация на сцена.

В СВЕТА НА RISING STARS

Лятнo училище

Всяко лято Voice Academy организира лятна интензивна програма за учениците от Rising Stars. В продължение на две седмици, или 10 учебни дни, тийнейджърите се потапят изцяло в света на музиката, танците и сценичното изкуство. Запознаваме ги със света на професионалните артист-изпълнители, работят както над индивидуалните си качества, така и над уменията, които се изискват, за да пееш и свириш с други изпълнители. Срещаме ги с много гост-лектори, включително успешни и известни имена, които да ги вдъхновят и да им разкажат какво ги очаква на голямата сцена и всичко това се случва докато се забавляват и създават много нови приятелства.

За много от учениците ни през последните години, тези две седмици във Voice Academy са били просветлението, че искат да поемат по пътя на професионалните артисти.

ЗНАЕМ, ЧЕ ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ

Детето ми пее непрекъснато. Кога може да дойдем на среща и имате ли прослушвания?

Във Voice Academy нямаме прослушвания. Не вярваме, че едно дете има нужда от подобно преживяване. Считаме, че този подход противоречи на принципите и образователните ни стандарти. Предпочитаме да се опознаем с детето ви, през първия месец на обучението му, в спокойна среда, при изградено доверие и тогава да ви върнем обратна връзка.

Среща можем да проведем всеки ден, след предварително записване, от понеделник до петък, от 10:00 до 18:30 часа.
Можете да се свържете с нас, на посочените телефон и имейл за уточнение, които ще намерите в края на страницата или във формата “контакти”.

Уроците по пеене индивидуални ли са или в група?

Уроците в програма “Rising Stars” на Voice Academy са индивидуални, с продължителност 45 мин., два пъти седмично.

Минималната задължителна програма включва изучаването на два предмета: “Пеене” и “Музикална теория и практика”.
Посещенията са два пъти седмично в регулярен график, който уточняваме по време на първата ни среща. Той е съобразен със свободното време на вас и вашето дете, както и с нашите възможности към момента на записване. Гъвкави сме и се стараем да осигурим най-удобните часове.

Работите ли си с деца със специални образователни потребности?

Да, ние вярваме, че всички деца са специални. Екипът ни има опит, методика и подход за работа с деца със специални образователни потребности. Важно е да споделите с нас максимално много предварителна информация, за да сме напълно подготвени и с адекватни реакции по време на първата ни среща, както и за бъдещата ни съвместна работа.

Детето ми иска да пее за хоби. Задължително ли е да има уроци по Музикална теория и практика?

Всеки един ученик навършил 7 годишна възраст, стартира задължително обучение по Музикална теория и практика във Voice Academy. Дори и за хоби, бихме искали учениците, които се обучават при нас да добият музикална култура и музикална грамотност, които ще им помогнат да се изразяват пълноценно, с удоволствие и с разбиране.

Колко струва обучението във Voice Academy?

Обучението във Voice Academy се формира и изчислява на годишна база, в зависимост от предложената ви и потвърдена от вас програма. Таксите за годината можете да заплащате ежемесечно. Имате възможност и за годишни и полугодишни плащания с отстъпки.

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!

Какво трябва да направите, ако сте харесали програма за себе си или за вашето дете.

 • Обадете се или ни пишете.

  Изпратете ни вашите въпроси и поискайте среща с екипа на Voice Academy 

  на +359 878 57 39 01 или на info@voiceacademy.bg

 • Заповядайте при нас.

  Ще ви поканим да се запознаем и ще отговорим на всички ваши въпроси.

  Ще ви покажем училището и ще ви запознаем с нашите преподаватели. И не, не правим прослушвания. Достатъчно е вие или детето ви да имате желание да се занимава с музика.

 • Музиката ви очаква!

  Ще изготвим заедно индивидуалната програма и график на детето ви.

  и ще си пожелаем на добър час в света на музиката и Voice Academy.