MALCHO VOICE

4-7 години

Забавляваме се искрено, учим се истински

 • За малките с голям глас,

  които не спират да пеят и вкъщи, и в колата, и на детската площадка. И пак не им е достатъчно.

 • За ранното творчество,

  когато детето измисля текстове и песни преди да може да чете и пише.

 • За развитото въображение,

  което превръща кухненската маса в пиано и тенджерите в барабани.

Не наричаме Malcho Voice ‘професионална програма за най-малките’ защото вярваме, че те преди всичко трябва да играят и експериментират. При нас ще го правят под вниманието на вокални специалисти, които имат опит с развитието на таланти още в най-ранна възраст. Децата ще се забавляват и неусетно ще започнат да изграждат своята музикалната култура.

Индивидуална програма

 • Voice Academy e единственото музикално училище, което предлага индивидуална работа с толкова малки деца. Основният акцент в заниманията ни с най-малките ученици е да ги научим да общуват чрез музика, да бъдат смели да се изразяват и изявяват, независимо колко знаят и умеят. Искаме да ги вдъхновим да се привържат към изкуството, а не към конкретен преподавател. Затова всяко дете работи с екип от вокални педагози, които следват една програма и принципи на преподаване и комуникация.

  Malcho Voice е мястото, където още преди да са тръгнали на училище, децата развиват любов и желание да учат и да показват уменията си , но без да се състезават и сравняват с останалите. Затова и при нас няма прослушвания, нито насърчаваме децата да участват в конкурси и състезания, но организираме собствени концерти и публични изяви даващи възможност на малките артисти да се докоснат до голямата сцена.

  Заповядайте на лична среща с нас, за да ви разкажем повече какво и как учат децата при нас на възраст между 4 и 7 години.

ВЪВ VOICE ACADEMY ДЕЦАТА

 • изграждат отношение към сцената, музиката и танца
 • развиват творческия си потенциал
 • изграждат самочувствие и самостоятелност
 • равиват мелодичен и хармоничен слух
 • придобиват метроритмичен усет
 • изграждат микрофонна техника
 • записват свои изпълнения  в студио
 • снимат собствен музикален клип

 

В СВЕТА НА MALCHO VOICE

ЗНАЕМ, ЧЕ ИМАТЕ МНОГО ВЪПРОСИ

Детето ми пее непрекъснато. Кога може да дойдем на среща и имате ли прослушвания?

Във Voice Academy нямаме прослушвания. Ние вярваме, че едно малко дете няма нужда от подобно преживяване. Считаме, че този подход противоречи на принципите и образователните ни стандарти. Предпочитаме да опознаем детето ви през първия месец на обучението му, в спокойна среда, при изградено доверие и тогава да ви върнем обратна връзка.

Среща можем да проведем всеки ден, след предварително записване, от понеделник до петък, от 10:00 до 18:30 часа.
Можете да се свържете с нас, на посочените телефон и имейл за уточнение, които ще намерите в края на страницата или във формата “контакти”.

Уроците по пеене индивидуални ли са или в група? Колко често се провеждат?

Уроците в програма “Malcho Voice” на Voice Academy са индивидуални, с продължителност 35 мин., два пъти седмично.

Посещенията са два пъти седмично в регулярен график, който уточняваме по време на първата ни среща. Той е съобразен със свободното време на вас и вашето дете, както и с нашите възможности към момента на записване. Гъвкави сме и се стараем да осигурим най-удобния час.

Детето ни не се отделя от нас и е много притеснително. Как ще протичат уроците?

Във Voice Academy обръщаме специално внимание на децата, когато изпитват притеснения. Предразполагаме ги още по време на първата среща с цел да се отпуснат и изградят връзка с екипа и мястото, за да се чувстват комфортно дори в отсъствието на родител. Първите уроци са изградени в посока, както към създаване на навици на децата да учат, така и към изграждане на доверие към учителя. Родителят е активна част в комуникацията учител-ученик.

Работите ли с деца със специални образователни потребности?

Да, ние вярваме, че всички деца са специални. Екипът ни има опит, методика и подход за работа с деца със специални образователни потребности. Важно е да споделите с нас максимално много предварителна информация, за да сме напълно подготвени и с адекватни реакции по време на първата ни среща, както и за бъдещата ни съвместна работа.

Колко струва обучението във Voice Academy?

Обучението във Voice Academy се формира и изчислява на годишна база, в зависимост от предложената ви и потвърдена от вас програма. Таксите за годината можете да заплащате ежемесечно. Имате възможност и за годишни и полугодишни плащания с отстъпки.

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!

Какво трябва да направите, ако сте харесали програма за вашето дете.

 • Обадете се или ни пишете.

  Изпратете ни вашите въпроси и поискайте среща с екипа на Voice Academy 

  на +359 878 57 39 01 или на info@voiceacademy.bg

 • Заповядайте при нас.

  Ще ви поканим да се запознаем и ще отговорим на всички ваши въпроси.

  Ще ви покажем училището и ще ви запознаем с нашите преподаватели. И не, не правим прослушвания. Достатъчно е  детето ви да има желание да се занимава с музика.

 • Музиката ви очаква!

  Ще изготвим заедно индивидуалната програмаи график на детето ви.

  и ще си пожелаем на добър час в света на музиката и Voice Academy.