Нови вокално-танцови групи във Voice Academy

Нови вокално-танцови групи във Voice Academy

септември 30, 2022

VOICE ACADEMY

Не спираш да слушаш, гледаш и подражаваш на любимите си звезди? Чудиш се дали имаш музикален слух и трудно ли е да се пее в група? Искаш да имаш сценични изяви и да пееш и танцуваш в подходяща за теб среда? Искаш да се научиш да работиш в екип и да общуваш с хора, с които имате общи интереси и музикални мечти?

Тогава ние от Voice Academy ти представяме новите ни ВОКАЛНО – ТАНЦОВИ ГРУПИ.

Ще се радваме да посрещнем всички, от 8 до 18 години, които живеят с Нейни Величества Музиката и Танца и искат да разкрият и развият своя потенциал чрез ансамбловото пеене и танци.

Желаещите ще бъдат разпределени в две възрастови групи:

1 – ва група RISING STARS – (от 8 до 12 год.)

2 – ра група TEEN STARS – (от 13 до 18 год.)

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

на телефон: +359 878 57 39 01
или на email: info@voiceacademy.bg

Краен срок за записване: 30-ти септември

Ето информация за нашите преподаватели:

МИГЛЕНА РУСЕВА – пеене

Миглена е човек на прецизността, изяществото и дисциплината. Като активен артист във много проекти като великолепното трио Trinity / Тринити и колоритната банда SoulBmoll знае тънкостите на това да бъдеш част от група и стъпките нужни за усъвършенстване на всеки детайл.

“Радвам се, че мога да бъда част от развитието на млади изпълнители, готови да се впуснат в красотата на екипната работа. Многогласното пеене и сценичното поведение са неотменни елементи от модерните групи. А за мен уникалното излъчване и увереността са качества, които всеки носи в себе си и съм във Voice Academy, за да ги развием заедно.”

ТЕЯ РАДЕВА – танци

За Тея комплексният танцьор е отговорен непрестанно да продължава да работи върху качествата си, да бъде поставян пред изпитания и да се развива многопластово. 

„Работата ми във Voice Academy е страхотно, вълнуващо и отогворно изпитание, в което влагам всички научени знания, придобити от годините, прекарани пред публика и които получавам всекидневно от различни хора и ситуации. Всеки артист трябва да има контрол над тялото си на сцена, за да може освен с думи, да разкаже историята и чрез движението си.“