БГ JAM CONCERT

БГ JAM CONCERT

юни 25, 2023

JOY STATION

Да отпразнуваме началото на лятото заедно!


С дългоочакваната лятна ваканция идват всички весели емоции, които ще оставят траен спомен в нашите ученици. Такива са и концертите в JOY STATION, на които очакваме много приятели в публиката, силни аплодисменти, викове и танци!Каним ви на 25 юни 2023г. (неделя) в клуб JOY STATION, точно в 19:30 часа на концерта БГ JAM”, когато учениците от програмите Singer-Songwriter и Teen Star ще ви потопят в света на българската музика с любими песни, които ще припявате с тях!А за да е още по-вълнуващо изживяването, на сцената отново ще се качат любимите ни музиканти:

Александър Васев – клавишни
Емилио Мархолев – бас
Мирослав Найденов – китара
Деян Илиев – барабани
Стефани Димитрова – бек вокал
Ана Сотирова – бек вокал

Парчетата, които ще прозвучат са на любими български изпълнители, някои от които Любо Киров, Мария Илиева, Графа, Михаела Маринова, Михаела Филева, Белослава, TROMBOBBY x C-MO, Funky Miracle и др. A като подарък ще можете да чуете за първи път някои нови авторски песни специално създадени за концерта „БГJAM“.

Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход:

15 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Купи билет