FUNKY CHRISTMAS CONCERT

FUNKY CHRISTMAS CONCERT

декември 18, 2022

JOY STATION

Здравейте меломани!

В навечерието на един от най-красивите семейни празници – Коледа, малко преди да пристигне белобрадият старец и да провери кой е слушал и кой не съвсем, имаме удоволствието да ви поканим на 18 декември в клуб JOY STATION на един необикновен FUNKY CHRISTMAS концерт!
Учениците на Voice Academy от програма “TEEN STARS” и “SINGER-SONGWRITER” ще са главните герои в тази музикална коледна приказка.

Техни верни помощници ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни
Мирослав Найденов – китара
Деян Илиев – барабани
Емилио Мархолев – бас.

Това не е всичко, защото в бекграунд, добре познатите ви Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще направят вечерта ви още по-приятна с ангелските си гласове.

А какво е Коледа без коледни песни? Ще можете да чуете някои от най-емблематичните в нови и интересни фънки аранжименти, така, че определено ви очакват изненади.Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте за уютните зимни вечери със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход: 15 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.Следете facebook страницата на Voice Academy за да може първи да разбирате за всичко свързано с нас.

https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
https://www.voiceacademy.bg/

Купи билет