SPRING VIBES – Online Concert

SPRING VIBES – Online Concert

април 11, 2021

ONLINE streaming EPAYGO

Пролетта дойде и лалетата отдавна ухаят, а ние не спираме с концертите за тази година. Запазете датата 11 април, защото е време за една пробуждаща и мега свежа музикална онлайн среща с нашите таланти и концерта SPRING VIBES.

Всички фенове на groovy музиката, които знаят как да се забавляват и да се радват на живота са не просто поканени, а специално приветствани за да чуят нашите талантливи малки и големи артисти.

С тях в новото ни студио, ще бъдат пролетните кокичета, а именно музикантите:

Александър Васев – клавишни

Мирослав Найденов – китара

Богомил Енчев – барабани

Евден Димитров – бас

Освен това, в бекграунд, Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще допълнят цветната ни картина с кадифените си гласове.

Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Jordan Rakei, Justin Timberlake, Anderson Paak, Kimbra, Stevie Wonder, Masego, Tiana Major9 и Орлин Павлов.

Точно в 19:30, в тази априлска неделя ви призоваваме бързо да съберете най-любимите си хора пред екрана и заедно да си подарите една наистина свежа, пролетно-музикална вечер. Ние ви обещаваме едно – разнообразие от таланти и много позитивни емоции със SPRING VIBES CONCERT и Voice Academy!

Вход: 

Mожете да закупите линк за едно устройство на цена от 15 лева в мрежата на EPAYGO и да гледате концерта с цялото си семейство!

Следете facebook страницата на Voice Academy, за да разбирате винаги първи всичко ново около нас и нашите многобройни музикални дейности: https://www.facebook.com/VoiceAcademy

Купи билет