CHRISTMAS JUKEBOX

CHRISTMAS JUKEBOX

декември 19, 2021

JOY STATION

Здравейте меломани!

В навечерието на един от най-красивите семейни празници – Коледа, малко преди да пристигне белобрадият старец и да провери кой е слушал и кой не съвсем, имаме удоволствието да ви поканим на 19 декември в клуб JOY STATION на един необикновен CHRISTMAS JUKEBOX концерт!

Учениците на Voice Academy от програма “TEEN STARS” и “SINGER-SONGWRITER” ще са главните герои в тази музикална коледна приказка.

Техни верни помощници ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни

Мирослав Найденов – китара

Богомил Енчев – барабани 

Емилио Мархолев – бас.

Това не е всичко, защото в бекграунд, добре познатите ви Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще направят вечерта ви още по-приятна с ангелските си гласове.

А какво е Коледа без коледни песни? Ще можете да чуете някои от най-емблематичните в нови и интересни аранжименти, така, че определено ви очакват изненади.

Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте за уютните зимни вечери със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход: 10 лв.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Ще бъдат спазени всички актуални към датата на провеждане на концерта противоепидемични мерки, наложени от публичните власти. 

За влизане в залата на всички присъстващи над 18 – годишна възраст ще се изисква зелен сертификат.


Следете facebook страницата на Voice Academy за да може първи да разбирате за всичко свързано с нас.
https://www.facebook.com/VoiceAcademy/

Купи билет