THE ALTERNATIVE WAY CONCERT

THE ALTERNATIVE WAY CONCERT

април 27, 2022

JOY STATION

Пролетта идва, лалетата и зюмбюлите нямат търпение да започнат да ухаят, а ние не спираме с концертите. Запазете датата 27 април (сряда) от 19:00 и елате в JOY STATION, защото е време за една пробуждаща и мега свежа музикална alternative среща с нашите таланти и концерта THE ALTERNATIVE WAY!.

Всички фенове на по-твърдите звуци, които знаят как да се забавляват и да експериментират са не просто поканени, а специално приветствани за да чуят нашите талантливи артисти.

Учениците на Voice Academy от програма “TEEN STARS” и “SINGER-SONGWRITER” ще са главните герои в това динамично и драматично музикално шоу.

Техни верни помощници ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни

Мирослав Найденов – китара

Богомил Енчев – барабани

Емилио Мархолев – бас

Това не е всичко, защото в бекграунд, добре познатите ви Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще направят вечерта ви още по-алтернативна с своите гласове.

Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Arctic Monkeys, Imagine Dragons, Maneskin, Dorothy, Muse и др.

Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход:

10 лв. 

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Купи билет