Музикална теория и практика – семинар

Музикална теория и практика – семинар

март 7, 2020

зала Voice Academy

Уважаеми колеги, приятели и ученици, с удоволствие ви каним на второто издание на еднодневния семинар с експерта Снежана Бахчеванова на тема “Музикална теория и практика”, или как да превърнем съвременното музикално образование в модерно, различно и привлекателно.

Семинарът е подходящ за студенти, музикални педагози, инструменталисти, певци, за преподаватели в музикални паралелки, музикални школи, читалища, центрове за работа с деца и други музикални институции.Ще имате възможност да се запознаете с иновативната система “Музикална теория и практика” и нейната философия, принципи и методика на преподаване. Ще можете да зададете въпроси, които ви вълнуват и са свързани както с желанието за промяна на музикалното образование, така и конкретно със съдържанието на системата.

Авторът Снежана Бахчеванова има дългогодишен опит като преподавател по пиано, музикална теория, солфеж, хармония, история на музиката и хорознание. Обича професията си на учител и за нея е от изключителна важност общуването й с учениците, основано на уважение, доверие и любов. С всеотдайност и пълна подкрепа предава опита си и на младите музикални педагози. Увлича ги и те да споделят своята любов към музиката, опит и знания.

Работата й във Voice Academy й дава възможност да осъществи идеята за съвременно музикално образование, в основата на което е залегнало разбирането за създаване на комплексни певци – артисти. Музикалната грамотност да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант на учениците и схващането, че системните занимания са отлична предпоставка за реализирането им като музикален продукт.Voice Academy е първото частно музикално училище, което разработва и предлага програма за обучение на бъдещи автори на съвременна музика, а именно Singer – Songwriting.

Системата “Музикална теория и практика” е сериозна стъпка в тази посока и основа за бъдещото развитие на музикалния талант.

Програма:
1-ва сесия: 11:00- 12:30 ч.
Обедна почивка: 12:30 – 13:00 ч.
2-ра сесия 13:00- 14:30 ч.

Предварителна продажба на билети за участие в семинара, можете да намерите в мрежата на EPAY GO – Билети и Събития, на касите на EasyPay, както и на място в деня на събитието.

Вход:
Предварителна продажба:
45 лв. на участник
(за студенти 38 лв.)

На място на събитието:
50 лв. на участник
(за студенти 43лв.)

За записвания и повече информация можете да се обадите на телефон: +359 878 57 39 01 или да ни пишете на email: info@voiceacademy.bg

Повече информация за системата и авторът Снежана Бахчеванова, можете да получите ⬇️тук⬇️
https://youtu.be/mYxyPp3JapQОфициален сайт: http://www.voiceacademy.bg
Voice Academy Bulgaria в социалните мрежи:
Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS
Facebook: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
Последвай: https://twitter.com/VoiceAcademyBG
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/voice-academy-Ltd.