За втора поредна година ученик на Voice Academy стига до финал в „Гласът на България“

Много емоции ни се събраха през последните два месеца. За първи път представихме една от любимите ни продукции, а именно – Generation Z Concert. Както вече знаеш, беше супер страхотно, но това което случайно може да не си разбрал (въпреки, че силно ни съмнява) е че една от певиците в него – Виктория Динкова успя да стигне до финалите в петия сезон на „Гласът на България“. Конкуренцията във формата тази година беше доста сериозна, но ние дори и за секунда не се усъмнихме в нейните космически музикални възможности.

Още на първите концерти на живо, публиката подкрепи истиността и дълбочината, която Виктория излъчваше с изпълнението си на песента „Creep”.

Тази неделя е финалната битка между четиримата финалисти, които успяха да спечелят симпатиите на зрителите. Ние сме сигурни, че VICK за пореден път ще ни отнесе на друго място с изпълнението си, но за да бъдеш и ти убеден в това – не пропускай да гледаш концерта на живо тази неделя от 20:00 по Btv. Можеш да я подкрепиш като изпратиш sms Viktoria на номер 16 700.

В линковете отдолу можеш да видиш пътя, който Виктория Динкова извървя, за да стане един от четиримата претенденти, които ще се борят с гласа си за голямата награда.

Ако пък ти е любопитно каква всъщност е VICK в живота, какво за нея е любовта и какво дете е била – можеш да гледаш блиц интервюто ни с нея и Виктория Стоичкова, още една от участниците в „Гласът на България“ тази година