BILLIE EILISH TRIBUTE

Billie Eilish, момичето, което преобърна музикалната индустрия за рекордно кратко време. Намести се на първо място във всички възможни класации обра всички възможни награди и идва на гости с музиката си! Точно така, за първи път в България, 7 от тийн звездите на Voice Academy и едни от най-яките български музиканти, се събират за гранде трибют на поп принцесата на 26 февруари, събота от 19:00 в клуб Joy Station!

Ще можете да чуете най-емблематичните песни на любимата си Billie, да пеете, скачате, танцувате, плачете, на кратко… ще имаме от всичко по много. Така че, вземете приятел, подгответе неоновите си дрехи и цветни коси и се пригответе за истинско парти!

На сцената ще видите:
Kat Quin, KAYA, Ана, Габриела, Ася, Яна, Алекса.

А за да може визуалната експлозия да е наистина пълна, на сцената ще избухват невероятните танцьори от TY Dance, водени от хореографиите на винаги креативната и забележителна Тея Радева.

Live Band:
Александър Васев – клавишни
Богомил Енчев – барабани
Емилио Мархолев – бас
Ана Сотирова – китара
Стефани Димитрова – бек вокал


Вход:
PRE SALE: 10 лв.
На място в деня на събитието: 15 лв.

Билетите за концерта можете да намерите в мрежата на EPAY GO, на касите на EasyPay и ФАНТАСТИКО, в сградата на Voice Academy на ул. цар Самуил N 62, както и на място в JOY STATION в деня на събитието.