Blues Guitar & Beyond с Мирослав Найденов – workshop

На фокус ще бъде блусът и блус китарата:
основни похвати и техники, звук и тоноизвличане, хармония, ритъм, акомпанимент, фразиране, акорди и гласоводене, импровизация.

Ще обсъдим основните прилики и разлики между блуса и другите стилове в музиката. Ще направим и джем сешън, в който ще приложим на практика част от наученото, затова препоръчваме да носите инструмент.
Всичко това в един непринуден приятелски разговор в свежата обстановка на Voice Academy.

Мирослав Найденов има дългогодишен опит и в България и по света като част от различни формации, в които освен китарист е бил и бек вокалист, и вокалист. Свирил е в клубове, зали и по фестивали с редица световноизвестни музиканти. Бил е професионален музикант в далечна Южна Корея, а след това и дълги години живее в Унгария, където работи отново като част от музикална формация.

Откакто е в България, освен с преподаване, Мирослав е и водещата фигура в основаната от него банда Bluestream. Пише музиката и текстовете за повечето парчета на групата, с която обикаля и цяла България.

“Комуникативност, интелект и способност да бъдеш отворен към другия“ – трите качества, които според Миро трябва да притежава всеки, който иска да бъде част от добре работеща банда. Това са едни от уроците, които преподава на учениците си, поели по пътя на професионалните музиканти.

Програма:
1-ва сесия: 16:00- 17:30 ч.
почивка: 17:30 – 18:00 ч.
2-ра сесия 18:00- 19:30 ч.

Предварителна продажба на билети за участие в семинара, можете да намерите в мрежата на EPAY GO – Билети и Събития, на касите на EasyPay, както и на място в деня на събитието.

Вход:
40 лв. на участник
32 лв. – студенти

https://www.facebook.com/events/590741714840835/

За записвания и повече информация можете да се обадите на телефон: +359 878 57 39 01 или да ни пишете на email: info@voiceacademy.bg

Официален сайт: http://www.voiceacademy.bg
Voice Academy Bulgaria в социалните мрежи:
Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS
Facebook: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
Последвай: https://twitter.com/VoiceAcademyBG
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/voice-academy-Ltd.