Нова порция празнични концерти във Voice Academy

Коледа идва!

Както знаете, ние във Voice Academy обичаме да празнуваме и точно това направихме. Празнувахме музиката, таланта и приятелството и то по най-добрия начин. С огромна радост успяхме да реализираме не един, не два, а цели ТРИ концерта на живо и то в нашия нов музикален дом Joy Station

Учениците от “Malcho Voice”, “Rising Stars”, “Teen Stars” и “Singer-Songwriter” превърнаха и трите събития в едни истински празници на музиката. Разбира се, това нямаше да е възможно без любовта на техните всеотдайни преподаватели и подкрепата на всички родители, гости и приятели, които направиха тези мигове наистина незабравими.

Благодарни сме на нашите приятели, музикантите: Aleksandar Vasev, Miroslav Naydenov, Емилио Мархолев, Bogomil Enchev , Stefani Dimitrova, Ана Сотирова. Правите нещата космически!

Големи благодарности и към целия екип на Joy Station за отличната съвместна работа. Благодарим и на екипът на 4frames Studio, както и на нашата фея @Petya Dankova, които заснеха, записаха и обработиха всички събития и ни позволиха да запазим тези празнични спомени.

И така… След всички споделени моменти и една трудна, но много успешна година за Voice Academy ви споделяме едно изпълнение, което ще помним дълго от концерта CHRISTMAS JUKEBOX, който беше само преди броени дни, на 19.12.2021. Представяме ви Ана, Габи, Кат и Кайа и песента God Is A Woman, които разтърсиха сцената с енергията си и прекрасната хореография на безумно талантливата Teya Radeva.

Нямаме търпение да споделим нашето пълно преживяване с вас, така че не се притеснявайте, ще има още много изпълнения – stay tuned!!!

https://www.voiceacademy.bg/singer-so

Voice Academy Bulgaria:

https://linktr.ee/VoiceAcademyBG

BAND:

клавишни – Александър Васев

бас – Емилио Мархолев

барабани – Богомил Енчев

китара – Мирослав Найденов

Хореография: Тея Радева

Танцьори: Пенелопе, Анита, Преслава и София

Аудио: Петя Данкова

Видеозаснемане: 4FRAMES

Пост продукция и монтаж: Петя Данкова