R&B VIBES

R&B VIBES

юни 19, 2022

JOY STATION

Вече определено сме на лятна вълна и вече много искаме да празнуваме идващите морски приключения с великолепна музика и танци. Ето защо ви приканваме да запазите датата 19 юни (неделя) от 19:30 и да дойдете в JOY STATION, защото е време за една пробуждаща и мега свежа музикална R&B среща с нашите таланти и концерта R&B VIBES!.

Всички фенове на вечните soulful звуци, които знаят как да се забавляват и да разпускат са не просто поканени, а специално приветствани за да чуят нашите талантливи артисти.

Учениците на Voice Academy от програма “TEEN STARS” и “SINGER-SONGWRITER” ще са главните герои в това динамично и танцувално музикално шоу.

Техни верни помощници ще бъдат музикантите:

Александър Васев – клавишни

Мирослав Найденов – китара

Богомил Енчев – барабани

Емилио Мархолев – бас

Това не е всичко, защото в бекграунд, добре познатите ви Стефани Димитрова и Ана Сотирова ще направят вечерта ви още по-страстна с своите гласове.

Парчетата, които ще прозвучат са на емблематични изпълнители, някои от които Aaliyah, Amerie, Rihanna, Destiny’s Child, Beyonce, Alicia Keys, Justin Timberlake и др.

Вземете приятел и елате да се забавляваме заедно. Заредете се с добро настроение и загрейте със страхотните изпълнения на младите таланти на Voice Academy!

Вход:

15 лв. 

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на EPAYGO – Билети и Събития, както и на място в деня на събитието.

Купи билет