За Коледа си пожелавам… – новата песен на Voice Academy

Във Voice Academy винаги сме свързвали Коледата освен със силата на семейството и с новата позитивна енергия и промяната към по-добро.

Ето защо с огромно нетърпение и трепет в сърчицата ви представяме нашата нова коледна песен, “За Коледа си пожелавам”! Вярваме, че музиката ни обединява, прави ни по-искрени и емоционални, а с този проект ние от Voice Academy отправяме нашето послание към вас: Позволете си да имате големи мечти и да вярвате в себе си!

Точно тези думи вдъхновиха и създателите на нашето ново музикално вълшебство. Благодарим на винаги позитивния и мега талантлив Aleksandar Vasev и на нашия неизчерпаем източник на магическа енергия Петя Данкова за създаването на музиката, текста и аранжимента.

Голямо “БЛАГОДАРЯ” на Васил Вутев, Мирослав Найденов и Емилио Мархолев, които записаха чудни звуци на своите инструменти и споделиха празничното настоение и вдъхновение. Димитър Ганчев… ти си магьосник!

А главните герои в този коледен хит, разбира се са ангелите на Voice Academy – нашите малки и големи артисти! Благодарим ви от все сърце за труда, таланта, усмивките и професионализма!

А сега ви оставяме да танцувате с “За Коледа си пожелавам” и се надяваме да не забравяте… Коледа винаги е гориво за мечти. Подарете си ракета!