Онлайн концертите на Voice Academy – музикална радост за цялото семейство

Здравейте, прекрасни хора! Надяваме се да сте добре и да се вълнувате за това, което ще ви споделим, поне наполовина колкото ние, защото едвам издържаме вече!

“Има ли желание има и начин”- така ще започнем. През изминалите месеци нашите прескъпи ученици от програмите ни “Rising Stars”, “Teen Stars” и професионалната ни програма “Singer-Songwriter” се готвиха усърдно за онлайн концертите ни, които успяхме да излъчим на 13.02.20121, а резултата от тях е… дори няма достатъчно думи, за да опишем колко сме доволни.

Щастието от това младите ни артисти да пеят отново на живо, да се вълнуват от предстоящата изява, да се подкрепят, да музицират с едни от най-талантливите и любими музиканти в България (Miroslav Naydenov, Bogomil Enchev, Evden Dimitrov, Aleksandar Vasev), да работят с изключително професионален екип в лицето на нашите оператори и тон-режисьори, беше толкова силно, че дори се виждаха просълзени очи, а по коридорите се чуваше смях и упражнения за разпяване, разбира се. Много скоро ще можете да чуете част от изпълненията, а първото е на Ana Sotirova, която освен, че забавляваше онлайн зрителите ни като водещ, изпя “Shook Мe Аll Night Long” на легендарните AC/DC в една супер грууви версия.

Вече нямаме никакво търпение да ви залеем с хубава музика, а вие stay tuned, защото със сигурност ще има още!

Всички понякога имаме дъждовни дни, които не са от любимите ни и разчитаме на “Утре” – вълшебната думичка, в която се крие надежда за слънце и по-добро.С още едно видео от онлайн концерта ни от 13.02, Миа Александрова ще ви разкаже за нейното “утре” и как с лекота се справя с “лошото време”, а на вас обещаваме, че ако ви е мрачно, веднага ще се усмихнете и ще забравите за всички тревоги. 🙂Миа и легендарната “Tomorrow”! Приятно гледане! И не забравяйте, че концертът ни Spring Vibes – Online Concert е скоро, защото Миа ще бъде в компанията на Ана Сотирова не само като изпълнител, а и като Ко-ВОДЕЩ!

https://www.voiceacademy.bg/​

Още за Voice Academy Bulgaria:

Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS​

Харесай: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/​

BAND:клавишни – Александър Васев, китара – Мирослав Найденов

Аудио: Петя Данкова, Христина Живкова

Видеозаснемане: Минчо Минчев и Николай Пандев

Пост продукция: Петя Данкова

Днес ще ви зарадваме с още едно видео от онлайн концерта ни, който се състоя в края на месец януари. – Кат Куин и песента “Somebody that I used to know” във версия, която няма да забравите скоро! Такава магия разтърси студиото ни, че нямаше как да не споделим с всички, които са пропуснали, а и с тези, които гледаха, но искаха още.

❤️Благодарим на музикантите от друга планета: Александър Васев – пиано, Евден Димитров – бас и Богомил Енчев – барабани ❤️

Днес е специален ден за нас, защото ви запознаваме с Кайа Титева – артист в професионалната ни програма “Singer-Songwriter”, за когото тепърва ще чувате много. Ако я познавате, знаете, че тя е изключително организирана, дисциплинирана и обича нещата да са “точни”. С песента “Forbidden Fruit”, която изпя на онлайн концерта на 13.02, обаче, Кайа предизвика себе си и вътрешния си бунтар и излезе от зоната си на комфорт, където видя, че всъщност никак не е страшно.

А този бас…?

А сега излезте от зоната си на комфорт и вие и танцувайте сякаш никой не ви гледа и разбира се… силни аплодисменти за Кайа и феноменалния ни бенд:

Evden Dimitrov – бас

Aleksandar Vasev – клавишни

Bogomil Enchev – барабани

А ако искате да видите Kaya Titeva и тези момчета и на следващия ни концерт, който предстои много скоро, последвайте ето този линк:Spring Vibes – Online Concert