Семинар – въведение в “Музикална теория и практика”

Уважаеми колеги, приятели, родители и ученици, с удоволствие ви каним на еднодневен семинар на тема “Музикална теория и практика” или как да променим съвременното музикално образование в модерно, различно и привлекателно.
Семинарът е подходящ за студенти, музикални педагози, за преподаватели в музикални паралелки, музикални школи, читалища, центрове за работа с деца и други музикални институции.
Ще имате възможност да се запознаете с иновативната система “Музикална теория и практика” и нейната философия, принципи и методика на преподаване. Ще можете да зададете въпроси, които ви вълнуват и са свързани, както с желанието за промяна на музикалното образование, така и конкретно със съдържанието на системата. Авторът Снежана Бахчеванова е с дългогодишен опит като преподавател по пиано, музикална теория, солфеж, хармония, история на музиката и хорознание. Обича професията си на учител и за нея е от изключителна важност общуването й с учениците, основано на уважение, доверие и любов. С всеотдайност и пълна подкрепа предава опита си на младите музикални педагози. Увлича ги и те да споделят своята любов към музиката, опит и знания.
Работата й във Voice Academy й дава възможност да осъществи идеята за съвременно музикално образование, в основата на което е залегнало разбирането за създаване на комплексни певци – артисти. Музикалната грамотност да бъде съчетана със свободната изява на творческия талант на учениците и схващането, че системните занимания са отлична предпоставка за реализирането им като музикален продукт. Voice Academy е първото частно музикално училище, което разработва и предлага програма за обучение на бъдещи автори на съвременна музика, а именно Singer – Songwriting.
Системата “Музикална теория и практика” е първата сериозна стъпка в тази посока и основа за бъдещото развитие на музикалния талант.
Програма:
1-ва сесия: 10:30 – 12:00 ч.
Обедна почивка: 12:00 – 12:30 ч.
2-ра сесия 12:30 – 14:00 ч.

Цена: 56 лв. на участник
(за студенти 45 лв.)
За записвания и повече информация можете да се обадите на телефон: +359 878 57 39 01 или да ни пишете на email: info@voiceacademy.bg
Начин на плащане:
предварително във Voice Academy на адрес: ул. Цар Самуил 62 или по банков път:
име на получател: Войс Академи ООД
IBAN: BG74RZBB91551002500239
Райфайзен банк
Основание за плащане: участие в семинар и две имена
Краен срок за записване: 12.02.2019 г.
Официален сайт: http://www.voiceacademy.bg
Voice Academy Bulgaria в социалните мрежи:
Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS
Facebook: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/
Последвай: https://twitter.com/VoiceAcademyBG
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/voice-academy-Ltd.