Нова и ярка серия продукти VA RISING STARS MERCH!

Здравейте, приятели!

Във Voice Academy, талантът винаги е имал глас. Винаги сме подкрепяли и насърчавали свободата на нашите ученици да се изразяват, да творят, да пеят, да танцуват, да свирят, да открият себе си и своя талант чрез музиката. Винаги сме вярвали, че те са звезди още откакто са се родили и нашата мисия, заедно с техните любящи родители е да им помогнем да засияят. 

С огромна радост ви представяме нашата съвсем нова и ярка серия продукти VA RISING STARS MERCH!

От много време мечтаем и силно искаме да имаме собствена колекция продукти и сега, в колаборация с талантливия руски дизайнер Денис Кандауров, това е вече факт. 

Серията продукти VA RISING STARS разкрива твоята уникалност и твоята смелост. Показва и лекия хаос, който създават милионите мисли и идеи в главата ти. Ти си един истински супергерой, стига само да го повярваш!

Нека заедно да открием истинските суперсили на децата и да създадем една подкрепяща, обичаща и променяща средата цветна общност.

За нас е много важно да покажем на децата, че това да откриваш себе си и да пробваш много различни неща е забавно и храбро. Независимо дали си много бърз, супер силен, можеш да пееш, да свириш на пиано или да летиш, едно нещо е сигурно – ти си супергерой. А какво е един супергерой без неговия супер-костюм? 

Ако искате да разгледате пълната колекция с продукти последвайте този линк във Facebook