Нов учебник по „Хармония“ от Снежана Бахчеванова

ИМАМЕ СИ НОВИНА!

След изключителния успех на първата по рода иновативна система в България по „Музикална теория и практика“ на любимата ни Снежана Бахчеванова, тя се предизвика още повече и днес дойде време да посрещнем у дома си новата система по Хармония”- част първа от Снежана Бахчеванова!

През последните 11 години, Voice Academy усилено работи върху своята модерна образователна система и се стреми да направи съвременното музикално образование интерактивно, привлекателно, забавно и най-вече различно. 

За един артист – изпълнител е важно, както да овладее основни знания и умения в музикалната грамотност, така и да развива творческите си способности. Хармонията като музикална дисциплина е начинът, чрез който всеки музикант получава възможността да изрази себе си и своя мироглед със средствата на музиката. В този учебник ще откриете онези първи стъпки, които ще ви въведат в това какво е джаз хармония, като се имат предвид и някои основни понятия дошли от класическата хармония.

Уникалната система е в две части – “Хармония” и “Хармония и Мелодия”. С нея можете да се впуснете в комплексния свят на строежа на акордите и техните взаимоотношения.

В първа част ще откриете 10 теми, като всяка една от тях започва с въпроса “Какво ще научите?”. Във всеки урок са ясно обособени стъпките: теория, задачи, импровизация и самоподготовка. Целта на този учебник е да получите основни знания и умения за използването на акордите, за съчетаването на мелодия и хармония, за създаването на съпровод, за разбирането на акордовите символи (букви и цифри) и за ориентирането в различните програми за създаване на аранжимент. Всички тези умения ще ви помогнат да създавате музика свободно и без задръжки. 

И както самата Снежана казва: “Грешни творчески хрумвания няма. Трябва само да се подредят логично и искрено взетите решения да стигнат до по-голям кръг слушатели.”

Можете да закупите нашите учебници и учебни материали ТУК