Хармония – представяне и дискусия със Снежана Бахчеванова

Хармония – представяне и дискусия със Снежана Бахчеванова

март 27, 2021

Facebook Live Streaming

Voice Academy ви кани на 27 март от 18.00 ч. в уютната обстановка на вашия дом и новото ни студио за да споделим заедно едно отдавна очаквано и изключително интересно и интерактивно, онлайн събитие: представянето на иновативната система Хармония”- част първа от Снежана Бахчеванова!

През последните 11 години, Voice Academy усилено работи върху своята модерна образователна система и се стреми да направи съвременното музикално образование интерактивно, привлекателно, забавно и най-вече различно. 

След изключителния успех на първата по рода си иновативна система в България по „Музикална теория и практика“ на Снежана Бахчеванова, тя продължи да се предизвика още повече и създаде нова система по Хармония.

Това е съвременен поглед върху хармонията – акорди, начини на отбелязване, ритъм и мелодия. Практически системата е насочена към всички, които се интересуват от хармония и от това да пеят, да творят и да изграждат свой стил. Това е учебник, който продължава линията за развитие на творческия талант и е свързан с комплексен подход за използването на хармония, мелодия, ритъм и текст. Съсредоточен е изключително много върху спонтанността и свободата да се експериментира, импровизира и композира.

Учебникът “Хармония” – първа част допълва богатия опит на Снежана Бахчеванова като дългогодишен преподавател по пиано, солфеж, елементарна теория на музиката и хармония, история на музиката и хорознание. Нейният личен творчески път в изкуствата поставя специален отпечатък върху избрания подход за навлизане в тази сложна, но изключително важна тематика, която е в самото сърце на съвременната музика. 

И както самата Снежана казва: “Грешни творчески хрумвания няма. Трябва само да се подредят логично и искрено взетите решения да стигнат до по-голям кръг слушатели.”

Вход свободен.

Всички, които станат част от събитието ще могат да получат промоционален код за 30 % отстъпка при закупуването на всички учебници и учебни материали от Снежана Бахчеванова. 

Можете да ги разгледате ето тук: https://www.voiceacademy.bg/bookstore/

Събитието се осъществява с подкрепата на Българска Музикална Асоциация / Bulgarian Music Association

Voice Academy Bulgaria в социалните мрежи:

Instagram: https://bit.ly/2LWQfyS

Facebook: https://www.facebook.com/VoiceAcademy/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/voice-academy-Ltd.

Купи билет